it´s getting close

Solen lyser inte så mycket idag men nog är det varmt ändå. Jag hatar verkligen sånt här äckel-kladd väder, både för att det just är så äckel-kladdigt men också för att det ofta är åska i luften och åska gör så att jag mår dåligt. Jag är familjens vädergumma som vet när det ska åska för då får jag ont i huvudet och mår dåligt.

Har inte gjort nåt speciellt idag alls, vilket jag trvis bäst med. Bara klippt gräset och gjort lunch, jag har också börjat fundera vad som ska packas inför semestern, det närmar sig!

Ikväll kanske det blir en till springtur, borde utöka min lilla runda nu när konditionen har förbättrats lite grann. Skönt att alla dessa j*vliga intervaller ger resultat :)

Just det, Tack Jennifer för en fin design och header!

Brand new

Nu tar vi nya tag! Med en helt ny design och en ny inställning kommer det att bli bra. Just nu sitter jag hos Carro och ser på gamla amerikanska gladiatorerna. Ska snart hoppa ur pyjamasen och sen fara hem för att eventuellt hitta lite sol på altanen (: Ingen träning idag, om det inte blir något eget, annars kanske det blir häng i björns.
ciaoo

Dags igen?

Är det dags att ta tag i det här igen? Kanske.. får se hur det blir.

Hur som helst så händer det mycket just nu. Sommarlovet är här, bättre än nånsin. Jag bakar för fulla muggar (en idé är att göra om bloggen till en bak-blogg, men skulle nån läsa det?). Människor glider ifrån varandra, man hittar nya. Bilsemestern närmar sig (lite för sakta) och jag är grymt laddad inför Göteborg, Danmark och konsert i Hudiksvall! Midsommarfirandet är redan över. Träningen är i full gång och jag är rejält taggad inför säsongen.

Trots allt är livet bra

RSS 2.0