31 augusti

Imorgon är dagen då det officiellt blir höst, i alla fall enligt min lillebror som har hävdat att det är sommar hela augusti (trots kylan).
 
Är som sagt ledig nu fram till skolan drar igång på torsdag. Så idag håller jag på och diskar, plockar, läser osv. Ska snart fixa mig lite lunch och sen hämta sebbe på skolan för att spendera eftermiddag och kvällen hos dom. Jörgen har fest på jobbet ikväll så ska åka och hämta han inatt där.
 
Har börjat läsa lite böcker inför kursstarten och oj så kul det ska bli. Läser just nu en bok som heter skapande barn och det är väldigt intressant. Känner hur motivation glöder och jag hoppas att den stannar kvar hos mig, helst fram till jul ;)
 
 

28 augusti

Den här veckan blev det inge jobb, blev förkyld. Så jag vilar upp mig en vecka nu innan skolan drar igång. Den första kursen jag ska läsa heter Estetiska läroproceccer. Den handlar om drama, bild och musik. Inte mina bästa ämnen annars men det ska bli superkul! Håller på att fixa allt inför det börjar nästa torsdag. Idag har jag varit på biblioteket och hämtat ut några böcker och snart kommer mina beställningar från bokus och adlibris.
 
Idag är förkylningen bättre så har varit på dollar store och på stan med mor min på förmiddagen. Unnande mig två nya plagg på HM inför skolstarten, ibland måste man :)
 
Annars ska jag städa lite här hemma idag, typ skura tvättställ, städa skafferiet och dammtorka. Sånt där kuligt!
 
Pusss!

19 augusti

Söndag idag och en typisk söndag har det varit. Det enda vettiga vi har gjort idag är väl vikt tvätt, handlat och varit förbi mamma och pappa en kortis. Annars är det typiskt söndag. Meen ska iväg och ha fysträning om några timmar så det är väl positivt i alla fall.

Känns bra med träningen nu, det är mycket roligare än i slutet av förra säsongen. Det beror säkert på att jag har bestämt mig för att träna när jag hinner och därför inte känner stress eller dåligt samvete när jag inte kan. Har även läst en massa böcker om bra mat på sistone, mest GI-recept och sånt. Med hjälp av dem har jag blivit inspirerad att laga lite nyttigare och bättre mat, samt att våga prova på lite nya recept.

Annars då? Ska jobba på Heden skolan hela veckan i förskoleklass. Känns hur kul som helst att få vara med på dessa barns första skolvecka. Då slipper jag känna mig som en vikarie också :)
Älskar att jobba men längtar samtidigt tills skolan börjar igen så jag får lära mig ännu mer :))

16 augusti

Har varit ledig två dagar den här veckan då jag har hunnit med sol och bad, idag blev det jobb några timmar men jag får ju vara ute i alla fall så ska väl inte klaga :b Nu har jag precis slängt in en jordgubbspaj i ugnen som jag ska ta med och bjuda på ikväll då vi är bortbjudna på surströmming hos jörgens faster (vissa av oss kommer inte äta surströmming kan jag lova). Ska ta och packa med mig träningskläder för sen blir det direkt till arenan.

Jo juste, var på min första innebandyträning för säsongen igår. Med tanke på att jag inte har spelat på länge och jag hade ny klubba, gick det faktiskt bra. Det var grymt kul också! Har gått och köpt mig en salming klubba, ganska lik min förra men nytt blad, den är dessutom kortare än min förra! Men då har jag ju i och för sig alltid haft för lång klubba tidigare (är lat så jag orkar inte böja benen), men det kändes faktiskt bra :)


7 augusti

Jo jag lever. Har varit så dålig på att uppdatera så det är inte klokt men samtidigt har jag inte så mycket att berätta om. Har fått en till veckas jobb, är lite småless nu då det blev på fritids den här veckan, vilket jag inte tycker om sådär speciellt mycket. Får dessutom ont i rygg och nacke nu när det blir ännu mer lyft eftersom ingenting är anpassat efter flickan som jag är med. Men jag ska väl inte klaga, det är ju bra att jag har fått jobba alls i sommar. 4 veckor kvar till skolan börjar så förhoppningsvis ska jag hinna vara lite ledig just innan.

Nu har inneträningarna börjat med innebandyn så jag ska väl släpa mig dit imorgon. Har ju dock ingen klubba eftersom en viss far till mig lånade min och bröt av den.. Men det löser sig :))

Nu ska jag gå och laga lite middag, fisk och potatis står på matlistan idag!

RSS 2.0