Valborg :D

Hejhej :D Idag blir en bra dag och kväll, det har jag redan bestämt. Med världens värsta valborg i fjol i bakhuvet ska jag absolut inte låta den här bli det!

Ska fixa mig lite snabbt, sen fara och äta lunch med mamma och pappa, hem och göra mig i ordning och grilla, sen till mimmi :))

Ha en bra valborg!

Skola

Nu ska jag snart cykla iväg till skolan för andra gången för idag. Ska först på banken en sväng och sen hålla tal i Svenska C. När jag vaknade kl 7 i morse regnade det och hade så gjort hela natten, nu är det strålande sol :D Tyvärr måste jag iväg och kan inte vara ute. Kanske lika bra egentligen, har fått mycket sol de senaste dagarna.

Läs här! Johannashalsoblogg.blogg.se


vaken på natten och drömmer på dagen

Och så var det bara en dag kvar på lovet. Trots att jag har legat sjuk i princip hela veckan har de här två sista dagarna varit kanona! Har legat och solat och fått mig lite färg, sjukt skönt!

Idag har jag tagit tag i lite plugg som har flåsat mig i nacken hela veckan. Imorgon måste jag göra ännu mera, men nu tycker jag att jag har gjort nog för idag :)

1 månad kvar till turkiet med världens bästa elli!


Sommar?

Idag kan man inte tro att det är april. Sjukt fint väder! Så idag har jag legat och stekt i bikini på altan med jennifer och varit ute och krattat tills nu. Nu har jag precis ätit lite glass (sommar eller vad?) och ska hoppa i duschen alldeles snart. Förkylningen är bättre idag men inte bra än, längtar till jag får träna!!

Jag ska inte göra så mycket ikväll, måste friskna till först. Ska dock köra Carro och Adam en sväng till Trångfors. Måste ge tillbaka några av alla gånger då jag ha fått skjuts av henne :))


Sjukling

Snart har hela påsklovet gått och allt jag har gjort är att legat i soffan och varit sjuk. Inte kul! Ännu mindre kul är att jag blir hemma i helgen också, inge stugmys med elli mfl.. :(




bad morning

Ingen bra start på dagen idag. Har hållit på att frysa ihjäl hela natten på grund av att det blåser så fruktansvärt mycket (isloeringen i mitt rum är inte den bästa), vaknade kl 6 och var tvungen att kliva upp, gå ner en trappa och gå på toa, vilket är jobbigare än det låter. OCH jag har blivit förkyld! Sen gjorde jag en supergod smoothie till frukost med naturell yoghurt, blåbär och banan. Men sen förstörde jag såklart det med genom att värma pizza till lunch. Jag som tänkte vara nyttig. Snart ska jag och jennifer fara in till stan och göra lite ärenden.

Upptäckte även att det bara är lite mer än en månad till studentresan :D Awesome!


Lov!

Då var det äntligen påsklov. Skönt! Men som sagt, jag kommer plugga större delen av lovet. På fredag åker jag till en stuga nånstans med ett härligt gäng i alla fall :D Kommer bli kul!

Idag har jag sprungit med pappa och sett innebandy. Det är väl det jag har gjort på hela dagen. Det var nämligen sm finalerna idag och såklart så vann inget av de lag som jag höll på.. :(


you tossed it in the trash

Började inte förrän två idag så har hunnit vara i Luleå på förmiddagen med mamma, carro och sebbe. Hittade löparskor, löpartröja, klänning och byxdress. Skorna och tröjan har jag hunnit inviga idag genom en springtur med pappa. Klänningen och byxdressen ska med till Turkiet! Längtar som fan :D

Hade Nk B prov idag, vilket jag bara vill glömma. Gick inte bra alla.. Annars då, två lektioner imorgon sen lov! Skönt! Mindre skönt att nästan hela lovet kommer att bestå av plugg.

Här är klänningen jag köpte idag

gave you all i had

Allt är så jobbigt samtidigt som allt är så bra. Allt faller på plats vad gäller framtiden verkar det som. Är inte längre sådär orolig för nånting. Nu är jag istället stressad för allt som händer nu. Nk B prov imorgon som jag inte kan alls, engelska seminarie på fredag, sen ett helt lov som jag måste plugga på hur mycket som helst. Men sen.. ja, sen har jag ett prov kvar, några böcker som ska redovisas men sen.. Då åker vi på studentresa, går på bal och tar studenten! Som jag längtar :D

Nu ska jag begrava mig i Nk boken igen.. Bye!

Here without you

Idag är det exakt 2 månader kvar till studenten!

Idag håller jag på att göra klart tidningen som förhoppningsvis ska bli klar innan imorgon! Fast just nu har jag tagit en paus från det och ser innebandy istället. Det är den femte och avgörande semifinalen mellan Kais Mora och Djurgården, damer alltså. Just nu står det 4-2 till Djurgården tyvärr. Jag håller på nåt sätt på Mora, vet inte varför. Gillar inte Stockholmslagen :b

Håller tummarna för Norrbottens länslag F 93 som spelar kvartsfinal just nu i Umeå i distriktslags SM!


Lost in this world

En fredag närmare studenten. Nedräkningen är i full gång; 65 dagar kvar nu! Är helt slut efter två tuffa idrottspass idag varav en var i vatten. Jag blir alltid extra trött av att ha varit på badhuset och kör man fys i vattnet, ja ni kan räkna ut resten.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, känner fortfarande som att en förkylning är påväg att bryta ut så jag tar det lugnt. Har sett innebandy och lite annat på tv och är nu påväg att lägga mig. I helgen har jag inte ett dugg inplanerat, skönt på ett sätt och tråkigt på ett annat. Det kommer bli att plugga, städa och eventuellt fara en sväng till stugan.

Puss och godnatt!

so much love to give

Igår var det en grymt härlig dag i Kåbdalis med Elli och Nattis. Vi låg och stekte i solen hela dagen och rörde oss inte mycket mer än vad vi behövde ; ) När jag kom hem var jag inställd på att plugga resten av kvällen, hade nämligen religionsprov idag. Men då fick jag chansen att spela träningsmatch istället och såklart valde jag det. Så det blev inte mycket plugg för min del men provet gick ganska bra ändå.

Idag ska jag ta mig an Amandas uppsats om Rwanda som jag ska opponera mot imorgon. Blir nog lite träning ikväll också.

Idag satte vi upp nedräkningslappar till studenten, inte en dag för tidigt! Får lite smått panik nu.. Allt skolarbete som ska göras, förberedelser inför studentresa (som jag för övrigt betalade idag), bal (!!!!) och student! Shiit..

den här lilla sötisen åt upp en irriterande fluga i mitt rum igår! ;)


Time flies

Superkul kväll igår med kära vänner! Idag är det lite slitet :b Har inte rört mig mycket från sängen och soffan idag, haha. Ska ta och lägga mig och se film nu, lär somna ganska fort!

Nu är det bara två veckor kvar till påsklovet! Tiden går fort (när man har roligt, eller), känns som att mars bara har försvunnit. Pappa tog fram min cykel idag så det kanske blir att inviga den i veckan.

Annars är det en ganska jobbig vecka, en massa plugg som måste bli gjort. Ett prov och två seminarier, plus projektarbetet. Åker till Kåbdalis på tisdag och steker i solen! :)

Puss och godnatt ♥


RSS 2.0