Körkort

Ledig i två dagar! Hur ofta händer det? Tyvärr måste jag plugga jäkligt mycket istället.

Just det, JAG HAR TAGIT KÖRKORT! Det kändes som att det var nånting jag hade glömt att berätta. Igår tog jag det och fan va skönt det är! Vill bara köra bil hela tiden nu ;)

Ikväll trotsar jag förkylningen och ska träna för första gången på mer än en vecka, får se hur det går :)

puss

myyyyys

Skitkul kväll igår! Och om man räknar bort förkylningen mår jag bra idag, är dock grymt trött..
Sitter hos Carro nu, har städat undan lite och ska ta hem lite grejer som vi lämnade här igår. Kom på att jag måste hem och plugga, har ett litet test imorgon och jag har inte läst nånting.. Får göra det så fort jag kommer hem för sen ska jag se ensam mamma söker :D

18

En kanon dag igår! Tack alla som var med och gjorde min 18-års dag toppen :)

Nu är det krogen på lördag som väntar :D


dagen d

Imorgon är det dagen med stort D, dagen då två föräldrar har lite mindre att säga till om, dagen då Johanna Fant äntligen har möjlighet att göra en massa nya grejer (säger inte att jag ska göra nåt speciellt, men att jag kan!)
Grymt!

Så idag har jag bakat världens godaste chokladmoussetårta, pluggat och ska snart gå och städa lite eftersom man får främmande imorgon :)








stuck in the middle

20 minuter lektion idag, sen vänta i två timmar på körlektion. Ganska lugn och välbehövlig dag med tanke på nack- och huvudvärk. Dock är det ganska mycket bättre i nacken idag (jag kunde ju till och med köra bil) men huvudet värker fortfarande. Blir inge träning idag och säkert inte på hela veckan.. fan fan fan, vi har ju match mot notviken på lördag.....

jag vill ju bara ha en förändring!

vinst och skada

Helgen har varit okej, alltid skönt med helg. Det var även min sista helg som 17-åring!
Spelade match i söndags och vann mot serieledarna :D Dock fick jag en smäll och har jätte ont i nacke och huvud nu. Får hoppas att det går över till imorgon då jag har körlektion. Det är en fördel om man kan vrida nacken när man kör bil :b

Nu är det teoriplugg och innebandykoll som gäller. Dubbelmatch på tv, det gillas!






tagga helg

Nu är sulorna nedslipade, nationella klart, planer för helgen spikade och match på söndag bokad!

Har varit en jobbig dag med mycket oväntade hål. Just nu väntar jag återigen på att en lektion ska börja, men nu är det dagens sista. Har hunnit en sväng på stan med Angelica också (: Ikväll ska jag laga tacos till 7 pers och sen kämpa med lite repetitioner och mysa framför idol.

Imorgon blir det lite plugg och kalas, och på söndag äre match som gäller ;D

Är taggad efter mitt personliga samtal igår med tränarna!


skavsår och nationella

Då var nationella provet bortgjort, en del i alla fall. Detta var skrivdelen som skulle vara fem timmar.
Tur att man är snabb och blev klar efter typ tre. Eller egentligen inte så tur, måste hur som helst vänta på körlektion till kvart i två. Förstår inte varför jag inte åkte hem istället..

Men nu sitter jag här på skolan och försöker göra lite rättskunskap, men det är så jäkla svårt.. Behöver hjälp av någon duktig för jag orkar inte göra alla frågor själv. Det värsta är att det ska lämnas in imorgon och jag har gjort tre av femton frågor. Till imorgon har jag också ett litet prov i kommunikationen plus då teorin som vanligt, dessutom har jag träning ikväll så det lär inte bli mycket tid över till plugg..

Gick inte att träna igår, fick inte på mig skon. Så idag ska jag och pappa fara till Boten så att de får slipa ner sulan.



Snart ska vi börja baka pepparkakor. Detta är sebbe från förra året (:

prio 1

Kämpar på med teorin för fullt, skolarbetet hänger med, det allra viktigaste blir gjort och projektarbetet blir helt bortglömt. Men så får det vara just nu och ett tag framåt, jag prioriterar i det här läget det jag tycker är viktigast.

Ikväll ska jag försöka träna, eller jag ska försöka få på mig skon och sen träna. Problemet är ett stort hål i foten, dvs ett jävligt jobbigt skavsår. Försöker läka det med ett speciellt plåster så får se hur det går.

nu blirdet mat ((((:



världens bästa morfar

en enda röra

En vecka närmare jullov, nu är det bara sex veckor kvar (:

Har ett fullspäckat schema hela tiden, så fort jag inte har lektioner eller träningar måste jag plugga antingen skolarbete eller teori. Helst vill jag hinna med annat också men just nu hinns inget annat med.

Imorgon är det match i Kalix som står på schemat, samling halv 8 på morgonen. Sedan tillbaka till Boden för att se div 1 match och på kvällen kanske umgås med carro eller elli. Ikväll är det ganska lugnt, ska börja med maten nu och sen följa sebbe på kör.

puss

gillar känslan

Trodde att detta skulle bli en dag till 15.10 med ett hål mitt i, men detta blev en dag med lektion till 9.15 och ett hål som egentligen inte var ett hål, jag hade slutat. Lite irriterande att sitta på skolan i ungefär en och en halv timme men får se det positiva: jag hann plugga lite och jag fick sluta betydligt tidigare.

Idag står det på schemat att göra klart svenska talet så jag kan göra bort det imorgon, helst också skriva klart praktikuppgiften. Ikväll är det två timmars träning som gäller.

jag blir äcklad och nöjd på samma gång. trivs inte alls med att se dig, trivs med den känslan.
tycker inte alls om den förändringen, men tyckerom att det känns bra.






puss

vi snackar innebandy

tusen tankar, tusen saker att göra, ingen ork. det enda jag har ork till är träning, dvs innebandy och teoriplugg, vilket jag är sjukt less på att plugga. vill bara att det ska vara slut snart, nej inte snart, nu!

det äckligt stora filosofiprovet är dock äntligen över, nu är det bara det nervösa kvar- att få reda på betyget.
försöker göra en planering på allt jag måste göra och plugga varje dag, det sägs ju att om man har det på papper så har man det inte i hjärnan. vet inte om det stämmer, jag tycker att jag har det överallt.

nu far jag till arenan och springer bort lite stress !

så mycket som är så lite

Det är lite segt med uppdateringar på den här fronten, det får ni ursäkta mig för men det är så mycket som händer, samtidigt så lite. Carro har fyllt 20, jag har lyssnar på gammelmormors berättelser från när hon var liten, jag har bakat världens godaste chokladmoussetårta, jag har haft en veckas lov, jag pluggar teori för fullt och jag har varit mer rastlös och tankspridd än nånsin.

Så mycket som händer och samtidigt så lite


RSS 2.0