sudda bort det

Igår blev det middag på thai med mamma och pappa (: gött! Sen häng i Sävast ett tag. Men jag kan säga att har man jobbat en vecka och varit uppe sen 6 varje morgon plus har en förkylning i kroppen är man ganska trött på fredagkvällen.

Idag har jag fixat lite mer i mitt rum så nu har soffan färdig och klar, haha ;b Fint äre! Snart ska vi till björns till mormor och morfar och käka rökt fisk, mums! Jag har även hört rykten om att världens godaste jordgubbspaj väntar som efterrätt ;D




make me smile

I need somebody who can make me feel allright

Jobbet är igång och jag går och blir förkyld, såklart! Dock inte så svårt att undvika det då en storasyster, en lillebror och en mamma redan var förkylda. Blev som tur var bara hemma igår och mådde bättre idag så jag orkade ta mig igenom en dag från 7-16.

Mot alla låga förväntningar jag hade innan jag började jobba så tycker jag faktiskt om det. Visst är det segt och inte så mycket att göra men de är ju så söta vissa av dem! De kan sitta och prata med varandra fast prata om helt olika saker och ändå svara varann. Jag hade ju egentligen velat att det skulle finnas mycket att göra så man knappt hinner sitta och göra ingenting, men det är väl det jag är där för, för att prata med gamlingarna och finnas där för dem.

Det blir ingen träning idag heller, har inte tränat sen i måndags och det börjar klia i benen.

Take me away from here

Jag orkar inte. Jag behöver inte människor som tar all glädje ifrån mig, som inte ens ids fråga om det är okej, om jag mår bra. Jag behöver folk som får mig att må bra, får mig att känna mig uppskattad istället för bortglömd. Jag vill bort härifrån, eller egentligen inte bort men bort från all smärta och alla tankar. Jag vill att det ska vara ett år framåt och att allt är glömt och jag har börjat på ny kula nån annanstans. Utan alla energitjuvar!


Final

Hallå!

Har städat, klippt gräset, packat och tränat idag. Nu kollar jag in fotbolls VM finalen som nu har gått till förlängning. Inte den bästa fotbolls matchen jag har sett men kanske den med flest gula kort i alla fall, fult spel. Jag håller på Spanien ialla fall!

Imorgon bär det av mot Danmark, upp ca 05.00. Vi ses om två veckor! Ciaoo


Femkamp

Igår blev det en riktigt rolig femkamp hos Grenemark. Cilla hade gjort ett jättebra jobb med förberedelserna och grenarna var inte gamla vanliga som kubb och sånt. Härligt folk och lite vattenkrig gjorde kvällen bra! Bra var också att vi hann fira in Elins 18-års dag på tolvslaget :D Grattis igen gulle!

Idag ska jag kanske till Elin och fika, tror dock att jag inte hinner det eftersom jag måste packa ut i husbilen.. Får hoppas på att vi hinner ses ikväll hos Cilla :)

Förövrigt är det i övermorgon det bär av mot Göteborg och Danmark, mycket spännande och kul men lite stressigt!


Polkagriskladdkaka

Hej alla glada :) Såklart så drömde jag ingenting inatt bara för att jag skrev om det igår, skönt ! Det gör att detta är en bättre dag än igår. Att det är femkamp på röbetsvägen med många bra gör ju inte dagen sämre! Att jag har en polka-kladdkaka på svalning hjälper ju också till. Att det bara är tre dagar kvar till vi åker är som pricken över i!

Den här kladdkakan var en helt improviserad sak, vi hade lite polkagrisar som behövdes ätas upp så jag satte de i en plastpåse, tog pappas hammare och började banka sönder dem. Jag satte i de krossade polkagrisarna i smeten och ska sätt lite ovanpå nu när den är klar.

Träningen igår blev benfys med lite intervaller, även lite bänkpress. Vilken skillnad det är jämfört med när vi just började med styrkan! Nu orkar jag, och säkert alla andra, mycket mer än då. Härligt med resultat !

Nu ska jag mumsa i mig kakan :)

drömmar är bara en illusion

Jag vill inte somna på kvällarna, jag vill inte drömma på nätterna. Drömmar är bara till för att vi ska längta efter något vi inte kan få. Jag är hellre vaken hela natten än att vakna på morgonen och tro att något har ändrats. Jag vill inte känna känslan av att allt är bra och sen vakna och inse att det inte är det! Min drömfångare håller ju mardrömmarna borta men det här kan nog inte räknas som mardrömmar riktigt, tyvärr...

Vädret var riktigt bra på morgonen och jag hann med att sola i ca 30 minuter innan det kom massa moln. Det blev lite träning igår, yoga. Jag kan tala om för er att det gör jag nog aldrig om igen, det var ju inte särskilt jobbigt men svårt som fan! Jag är ju så fruktansvärt stel och kan absolut inte göra som hon på dvd:n gör, inte ens nästan ! Ikväll blir det gammalt härligt styrke istället :)


Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Jag känner mig bortglömd
Jag känner mig nervös
Jag känner mig ledsen
Jag känner mig förväntansfull
Jag känner mig skyldig
Jag känner mig osäker
Jag känner mig starkare och säkrare än någonsin

Blandade känslor just nu. Tänk hur lite det krävs för att få fram en känsla hos någon. För mig var det nyss ett blogginlägg som gjorde att jag känner mig bortglömd, ett annat blogginlägg som gjorde mig förväntansfull, en tanke på nästa vecka som gjorde mig nervös och en träning som gjorde att jag känner mig starkare och bättre än någonsin. Jag skulle kunna skriva flera sidor om alla känslor och vad som fram-manar dem, men inte idag.


you spin my head

Äntligen sol och värme. Idag har jag varit ute hela dagen och badat och solat. Hade jag varit lite smart och inte lämnat telefonen i rummet hela dagen hade jag kunnat få sällskap av några bra men nejdå, jag tänkte inte längre än så.

Har hunnit med att klippa gräset också och snart blir det middag och sen intervaller plus innebandy. Idag har varit en bra dag, bortsett från att jag haft för mycket tankar och minnen i huvudet. Ja, vissa dagar är bättre än andra helt klart. Jag väntar bara på att jag får ännu fler bra dagar! Förhoppningsvis kommer de med semestern (:


you make me feel

Forever trust in who you are

Äckelkladdväxlandeväder idag med, ingen höjdare! Jag har spenderat min dag i Björns som hundvakt, på stan med mamma och hemma med tvätten. Jag har också börjat välja filmer till resan och ska packa ut lite grejer i husbilen nu när det bara är en vecka kvar (: Det blir troligtvis träning ikväll också, huvudvärken får finna sig i det. Nä, jag hade inget spännande att berätta så vi sätter punkt och hoppas på sol och varmt väder imorgon !

somebody told me

Idag är det äckelåskregnkladdväder! Det går som varannan dag det där, sol-åska.

Igår jobbade vi med laget på Kronpaddeln hela dagen. Jag hade det ganska lugnt där jag satt i en stol och tog tid medan andra kämpade med att dra upp båtar eller stressa med att grädda våfflor. Kvällen hade inte så mycket att erbjuda, mysigt med tjejerna hos Emma innan men Boden Alive är överskattat. Det mest pinsamma är ju alla 40+ som tror att de är 15... Kom hem ganska tidigt men hade jätte problem med att somna. Låg vaken och såg OC och läste ut boken till typ 3- halv 4.

Jag och Jennifer har nyss varit en sväng på stan, vi försöker hitta "med andra ord" till ett bra pris inför resan. Inte det lättaste.

Här är några bilder från gårdagen (:






Chokladbollskaka

Här sitter jag vid matsalsbordet med datorn medan hela Boden är på stan och roar sig. Kanonkul! Nej men jag har varit på bio med Jennifer och sett Eclipse (grym film) och efter det var vi förbi en sväng på stan. Hann träffa bästemma ett tag också, annars var det väl mest vuxna eller småungar :p Imorgon kommer jag dock att vara med :D Ska nämligen upp och jobba på Kronpaddeln imorgon klockan 9 så jag borde nanna kudden snart.

Idag tog jag mitt första bad i poolen för året. Med 22 grader i vattnet doppade jag mig snabbt och sprang upp och la mig i solstolen. För er som inte vet så är jag en badkruka som sällan badar och tycker att 30 grader i vattnet är kallt, så detta var alltså en stor bedrift för mig (: Har också hunnit med en joggingrunda även idag, känns skönt! Hann dock inte igår då vi var hos Carro hela kvällen. Apropå det kan jag lägga in lite bak prat nu. Jag fick en sån lust att baka igår innan middagen men visste att jag skulle bort. Så på ca 10 minuter drog jag ihop en Chokladbollskaka som vi tog med till syrran.

Detta är inte min bild men så här ser den ut. Super enkel att göra och den är precis som chokladbollar
men istället för att ta flera stycken sånna kan man bara skära sig en stor bit av den här!


Nytt rum!

För jag har bara regn hos mig

Sånt här väder kan det få vara om en och en halv vecka ungefär då vi inte är kvar här uppe (:

Det blev en joggingtur med jennifer igår kväll precis innan det värsta regnet öste ner, kanske blir samma ikväll eller så åker vi till carro och plundrar hennes garderob : ) Jag har redan börjat packa, det är inte likt mig att börja så här långt i förväg men nu vill jag bara bära ut allt i husbilen och fara! Jennifer håller just nu på med att välja skivor som ska med, ute i god tid !

Här kommer lite bilder på mitt nya rum (:

Byrån med alla grejer på, här brevid kommer det bli en soffa senare.


Fläkten och min fina halsbandshängare från www.stenbackaliving.se


Sängen och lite av TV:n. I hörnet ser ni också min drömfångare som
håller mardrömmarna borta.



Skrivbordshörnan med lite ljus tända

RSS 2.0