Askmoln

Eftersom ett nytt vulkanutbrott har hänt på Island så sprider sig askan i luften. Flygen hotas att ställas in och jag ska till Turkiet imorgon! Jag har lite panik just nu men än så länge ser det ganska ljust ut. Jag försöker tänka positivt genom att tro att vi åker imorgon. I princip allt är packat och klart och humöret är på topp.

Puss!

Packning

Hejhopp! Jag vägrar tro att jag håller på att bli förkyld, försöker intala mig själv att det bara är allergi (vilket det kan vara) och taggar för fullt för studentresan på onsdag! De flesta åker idag, och visst hade jag gärna gjort det men får tänka på att dom kommer hem innan oss också :)

Jag håller på att packa för fullt just nu. Är nästan klar i och för sig men jag filar på det sista. Nu ska jag gå och titta lite på mästarnas mästare :))



Sömn

Sov till 12 idag (??), vaknade trött och seg och trodde att klockan var typ 9. Hade kunnat sova en bra stund till men när jag såg att den var 12 steg jag upp. Det konstiga är att jag somnade ungefär vid 11 igår kväll. Kände mig inte nå pigg igår, huvudvärk och allt, när jag vaknade imorse hade jag ont i halsen (NEEEEEJ), inte innan resan! Jag får hoppas på att det går över snabbt som bara den!

Jag som hade tänkt träna idag har fått tänka om. Jag vill verkligen inte att det ska bli värre så tills vidare vilar jag! Jag har istället hållt på att rensa i lite skolböcker som jag inte kommer att behöva längre eftersom jag är klar :) Jag håller även på att läsa olika hälsotidningar för att få inspiration.


KLAR!

Helt slut plugg, helt slut lektioner och helt slut Björknäs! Nu väntar vi bara in Studenten som kommer bli grym!

På onsdag bär det av mot Alanya med världens bästa Ellino :D Längtar som fan!

I helgen ska jag bara träna, packa och eventuellt jobba lite.

2 saker

Endast två saker kvar att göra i skolan! Ett filosofiprov idag som jag måste skriva mvg på för att få mvg i kursen och en muntlig idrottsuppgift imorgon som jag måste göra för att höja betyget.

Nu ska jag äta lite lunch och sen ta bilen mot skolan. Ikväll är det snabbhet på träningen, hoppas det slutar regna!

:)


Tre saker

Idag har jag varit ledig och hela dagen (och jag menar hela, med uppehåll för mat) har jag suttit och pluggat. Dock känns det inte som att jag kommer nånstans. Har i alla fall skickat in en engelska rapport, nu har jag bara tre saker kvar. Tre tunga saker.

Jag har även provat min balklänning idag, eller ja, bara överdelen. Mamma syr min så jag får prova eftersom. Tror att den kommer bli jättefin!

Hade velat springa idag men det regnar så jävla mycket till och från. Får se om jag får tid så kanske det blir lite styrke.


chalalala

Fyra ynka saker kvar att göra i skolan! Sen att alla ska göras den här veckan är både positivt och negativt. Positivt är att allt är slut efter den här veckan, negativt är att det är sjukt mycket att göra den här veckan. Jag ska dessutom packa och förbereda allt inför resan.

Idag var jag och tränade med specidrotten, kul med lite annat folk, plus att det alltid är kul att spela innebandy. Just nu sitter jag och pluggar både filosofi och engelska men tror jag ska ta mig an religionen så jag slipper sitta vid datorn nå mer. Om en timme ungefär ska jag åka till Elli en sväng och kolla vad hon ska ha med sig till Turkey! :D

Puss!


LÄS!

johannashalsoblogg.blogg.se

Snart slut!

Ännu en kurs som är slut! Eller, jag har en eller två lektioner kvar men då ska jag bara lyssna på redovsningar, med slut menar jag inget kvar att göra för min del. Nu är det alltså historia c, svenska c, nk b som är helt slut. Imorgon har jag sista idrotts lektionen också. :)) Det börjar närma sig!

Idag har jag bara haft en lektion, vilken var en redovisning som vi fick mvg på :D Sen har jag varit ute och sprungit en kort sväng med sebbe som cyklade bredvid :)

Mat

Har haft en toppenhelg hos elli med henne och nattis, två av mina favoritpersoner :D Vi har varit i luleå, solat, bastat, skrattat och ätit en hel del : )

Igår kom jag hem därifrån och kände att efter all mat måste jag springa lite, så sprang runt träsket igår och idag har jag en förjävla träningsvärk :b Har gjort min sista uppgift i historian, ännu en kurs som är avslutad (förutom att jag måste lyssna på några redovisningar men..)

SNART STUDENTEN!

  

Hälsobloggen

Läs min hälsoblogg!
(det går inte att länka just nu men skriv in det såhär:)
johannashalsoblogg.blogg.se


RSS 2.0