Arbetslös

Ibland är det skönt att vara arbetslös. Får vara med Jörgen hur mycket som helst, behöver inte tänka på att gå och lägga mig tidigt och heller inte stiga upp tidigt, kan ligga i solen hela dagarna och göra som i förrgårkväll; ta en spontantripp till Storforsen 8 på kvällen :) Jag njuter bara av att vara arbetslös, just nu iaf. Jag vill ändå gärna ha ett jobb men jag överlever :))

Har äntligen kommit tillbaka till träningen efter 5 veckor med förkylning. Var och sprang i förrgår och igår var det fys med laget, det känns att jag har varit sjuk men det går ändå ganska bra. Det är jätteskönt att kunna röra på sig igen! Ska snart ut och springa för att få bort lite träningsvärk.






Feeling goooood

Då var redan midsommar förbi och snart är det juli. Sekunderna och minuterna går oändligt sakta ibland men ändå försvinner dagarna snabbt som vinden. Ajja, midsommar blev bra i alla fall : ) Nu hoppas jag att få lite extra jobb.

Annars rullar allt, eller nej inte rullar, det låter som att det bara är okej, det springer för mig. Mår kanon :D Ikväll blir det en hemmakväll (själv tyvärr :() med familjen och en massa karra, det var ett bra tag sedan!

Pussss


Walking on sunshine

Går runt med ett leende på läpparna hela tiden :) som det ska vara!

puss ♥


5-kamp!

Dygnsrytm börjar komma tillbaka lite smått, blir dock ganska sena kvällar fortfarande men vadå, det är ju sommar ;) Min förkylning vägrar att försvinna, hostar som ett psyk på morgnarna och kan inte andas på nätterna pga täppt näsa. Som pricken över i tror jag att jag håller på att få ögoninflammation.. Håller tummarna på att det inte blir nåt men jag känner tyvärr igen tecknen.

Ikväll skiter jag i allt vad sjukdomar heter, ikväll är det 5-kamp och fest med världens härligaste gäng som gäller!

Pussss




High on life

Jag är jättedålig på att blogga just nu men det händer så mycket och samtidigt så lite. En sak som har hänt är att jag har tagit studenten!!!! Hade världens bästa dag i fredags, har aldrig haft så kul, vill bara göra det igen! Nu är det sommarlov, eller är det det? Det är bara ledighet kanske :b Jag tänker iaf fortsätta att ha lika kul i sommar som jag har haft de här sista veckorna :D







Student

Jag har inte bloggat på år och dag, varken på den här eller hälsobloggen. Det beror på att jag håller på att ta studenten och då har man inte tid för sånt. Idag har jag en kort stund medans jag håller på att ladda upp bilder från veckan. Har sjukt kul iaf :D :D


Hemma igen!

Kom hem igårkväll från en härlig vecka i Turkiet med ellibelli! Vi har haft det jättebra och fått lite färg men jag måste säga att det är skönt att vara hemma :) Har saknat min kära familj så hela den här dagen ska jag spendera med dom! Jag håller nu på att packa upp och samtidigt ladda upp foton från resan. Ta en titt på facebook och se vad vi har haft för oss :))

pusss


RSS 2.0