Måndag

Jag vet att jag är dålig med uppdateringar men den senaste veckan har jag verkligen inte haft tid. Jag har haft min första tenta i fredags och igår gjorde jag färdigt en 10-sidig rapport. Har avslutat två kurser och börjat på en ny idag, det känns bra :) I lördags fyllde Jörgen år så då var det kalas hela dagen och absolut inge plugg! Igår var vi även och köpte en soffa i sunderbyn, mys!

Annars går allt bra, jag letar ett extrajobb för fullt för att få in lite extra pengar utöver studiebidraget på 2700 varje månad. Hjälp mig snälla!

Puss på mitt hjärta!

you are my everything

Den här veckan har jag varit tvungen att åka till Luleå bara två dagar, onsdag, torsdag och fredag pluggar jag hemma. Väldigt skönt att kunna bestämma tiderna själv! Idag har jag pluggat en del på förmiddagen och snart ska jag promenera till Carro och plugga lite mer där och umgås med henne. Sen ikväll är det träning igen.

Saknar dock min älskling. Även om vi ses varje kväll så är det för lite :( Hinner ju bara träffas i typ en timme innan vi måste sova.. Men i helgen blir det bra, har planerat in en riktig myslördag! Om någon har något bra och gott middagstips med efterrätt kan ni höra av er :)

RSS 2.0