28 november

Blää vad jag inte tycker om att vara sjuk, tror i och för sig inte att någon gör det men att ha halsont, huvudvärk, snuva, öroninflammation räcker, dessutom kräktes jag imorse och trodde att jag åkt på magsjuka men det verkar inte så. Det är säkert bara av förkylningen som det blev för mycket eller något. Jag har i alla fall kunnat läsa lite idag men det är väl det enda nyttiga jag har gjort. Annars har jag sett hela jul i kapernaum och lite av OC, inte har jag fått i mig nå mat idag heller så jag borde väl gå och äta något.
 
Imorgon får vara sista dagen jag är sjuk för på fredag har jag inte tid längre, då är det skola, träning med småtjejerna och middag hos Carro som jag måste hinna med.
 
Nu har jag gnällt nog för idag ;)

26 november

Igår var det full rulle med städning på förmiddagen och sen kalas och främmande hela dagen. Fick sååå mycket fina saker så jag känner mig bortskämd. Till exempel av min älskling fick jag ett supersnyggt skoterställ, av min fina lillasyster ett jättefint förkläde, av mormor och morfar fick jag massa bakgrejer och en matberedare, av min fina storasyster fick jag en superfin tårta samt massa smågrejer som smink, av mamma och pappa fick jag en supermysig onepiece i fleece, ljuslyktor och mer bakgrejer, sen fick jag massa ljus, sängkläder, en kastrull, en halv dammsugare (fick den tillsammans med jörgen) och lite mer grejer.
 
Hade en jättebra dag trots förkylningen som idag har blivit värre, har dessutom åkt på öroninflammation som gör att alla som pratar låter som robotar (lite läskigt faktiskt). Så det blev inget jobb idag och måste vara hemma från skolan imorgon ;/ Hatar att vara sjuk, har så mycket att göra men ingen energi att göra det...
 
Ajja, ska ta panodil, nässpray och äta c-vitamin så är jag nog snart frisk :)
 
Här är tårtan jag fick :)

20 november

Tog mig en sovmorgon idag, ända till kl 9! Och ja, för mig är det sovmorgon som annars stiger upp 7 varje dag för att antingen jobba eller plugga. Sen gjorde jag mig en ordentlig frukost, såg lite vänner och sen satte jag igång med pluggandet. Jag blev klar ganska fort och ska nu bara träna in vad jag ska säga på redovisningen. Imorgon är det en presentation som gäller på morgonen och sen kanske jag åker in till stan och köper lite julklappar. Torsdag och fredag blir det förmodligen jobb och annars lite plugg.
 
Nu ska jag plugga lite till, träna pilates och sen laga middag!
 
Kram :))

15 november

Den här veckan har det blivit lite för mycket jobb och lite för lite pluggande... Jag vet att jag borde säga nej till lite jobb men nu fick jag chansen att jobba tre dagar på samma ställe och det är ju ren lyx! Annars blir det som mest två dagar om jag har tur och nu när jag faktiskt hade chansen att ta alla tre tänkte jag att jag får plugga lite extra på kvällarna. Det var lättare sagt än gjort, jag tror mest det beror på att uppgiften jag borde jobba med känns sååå jobbig.
 
Annars då, Jörgen jobbar sent i dag så jag sitter och ser på vänner samtidigt som jag jobbar lite smått på den jobbiga uppgiften. Imorgon blir det mer jobb och sen mysig hemmakväll. På lördag ska jag försöka köra ett ryck med plugget och sedan ska jag släpa med min käre sambo på bio ;D
 

9 november

Då har vi börjat en ny kurs som hittills verkar ganska tung, förvirrande och stressframkallande. Vi ska läsa den här kursen på bara några veckor och har jättemycket att göra. I onsdags fick vi veta att vi ska bearbeta en (eller två, har inte riktigt förstått än) böcker till på tisdag. Igår och idag har jag jobbat halvdag så jag ska hinna plugga hela eftermiddagarna. Idag ska jag dock iväg på innebandy kvat över 5 på arenan och jag måste promenera dit och helst äta middag innan så jag har inte så mycket tid. Men jag ska inte vara negativ, idag har jag jobbat med så fina barn så man kan inte annat än vara glad. Tänk att mitt jobb är så givande, man blir så glad och upplyft av alla barnen.
 
Nu ska jag plugga vidare!

4 november

Söndag idag och snart har hela helgen gått. Men det gör ingenting, har hunnit vara på Storheden och handlat mat för flera veckor framöver, handlat några julklappar, varit på galej med mina fina vänner, städat lite och nu sitter jag i soffan och planerar för nästa vecka medan Jörgen ligger och vilar bredvid mig. Han steg upp före fan imorse för att jaga så jag förstår att han är trött, han fick i alla fall skjuta en orre idag :)
Sen gör det ingenting att det är måndag imorgon, ser fram emot en ny vecka med en ny kurs som startar, jobb, 80-års kalas, träningar och klassfest!
 
 

RSS 2.0