Smile

Har fått helg och väntar på en arbetsintervju över telefon, life is good! Ikväll blir det påskkonsert i pingstkyrkan, mys!

En sak till som gör att humöret är på topp är att solen skiner in genom fönstret :D

Trevlig helg ♥

Promenad

Det ser positivt ut på jobbfronten nu en tid fram över, hoppas jag iaf ;) Har även stört mycket i skolan just nu så det blir full rulle fram till sommaren.

Idag har vi varit ute och grävt i snön, räknat grenar på träd och letat kottar, har även haft två föreläsningar så vi leker inte bara ;b kom hem för en timme sen och alldeles strax ska jag ut på en promenad med mamma. När jag kommer hem ska jag laga carbonara och sedan se Dalen-Täby på tv!

Har även insett att Jörgen kommer vara borta jättemycket i april och maj.. Jag får ta hit sebbe så jag slipper vara själv. Jag har även redan förberett Petra och Linnea på att dom kommer få komma och hålla mig sällskap ;)

Tvätta!

Igår drog två nya kurser igång, en av dem kan bli jättekul och den andra kan bli en pest och pina. Meeen, det vet jag ju inte än ;) Idag har jag ett fullproppat schema.
- Nu har jag tvättstuga, mellan 7 och 11.
- Fixa lite lunch.
- Promenera till mamma och pappa och kopiera.
- Promenera till stan, gå till medarbetare och till klippa.
- Hem och plugga lite.
- Se en föreläsning via datorn 14.45.
- Träna.
- Göra middag.
- Se innebandy på tv.

Så där kommer min dag se ut om allt går som det ska. Nu ska jag snart springa ner i tvättstugan igen.

Pusshej!

Clownisar

Nu har vi inhandlat två små clownfiskar, nemo och doris, som simmar runt i vårt fina akvarium.



Nu har vi nyss varit på stan och fixat mig en ny telefon, grymt skönt! Snart får vi finfrämmande av Jörgens pappa, bror och farmor och farfar. Ikväll kanske vi åker till arenan en sväng och tittar på Carros träningsmatch i fotboll :)

Puss!

:D

Ååååh gud så skönt att ha gjort tentan! inte nog med det; fyndade ett par assnygga skor som belöning, fick åka gratis buss hem med morfar, det är skitfint väder ute OCH jag ska se Hair ikväll :) Det blev en bra dag trots tentan :D

Nu ska jag göra mig lite fin och sen traska iväg till Erikslund där jag får middag :)

Tenta

Igår satt jag, Johanna och Jessica och pluggade från 8 till 17 i ett litet grupprum utan luft.. Tenta imorgon och jag känner mig helt lost. Jag börjar få den känslan att jag inte kan plugga mycket mer, vilket brukar vara ett bra tecken oftast men nu vet jag inte. Det svåraste är att jag inte har någon som helst aning om hur frågorna kommer att se ut eller hur många det kommer vara. Vi har haft typ 6 böcker som vi ska ha läst och från dem kan det komma vad som helst. Hujja, längtar till imorgon eftermiddag då tentan är skriven och jag kan ta helg.

Idag sitter jag hemma och pluggar det sista, måste dock gå och handla och sen får jag besök av lillasyster Jennifer som förhoppningsvis kan få mig på andra tankar en stund :)

Color!

Plugg plugg plugg. Har varit och införskaffat mig färgpennor för att göra tentaplugget lite roligare. Det hjälpte föga :b Ska kämpa på ett tag till och sen ta en träningspaus. Sen blir det att fortsätta ända tills Jörgen kommer hem och tyvärr skulle han jobba över idag så det blir en lång dag även för mig. Imorgon åker jag till Luleå och pluggar med Johanna mfl.

Längtar till fredagkväll, efter tentan! :)

Vår helg

Igår hade vi en heldag i Luleå. Vi var på Rusta och hittade lite smånyttigt, bland annat en rullgardin till sovrummet som kanske gör att vi inte vaknar innan 7 varje morgon. Sen var vi på Willys och handlade, nu är frysen proppfull! Sen var det dagens höjdpunkt, Akvariecenter. Kan göra en lång historia kort och säga att vi kom hem med ett så kallat clownhotell till ett vääldigt bra pris. Så om en vecka ungefär ska vi åka och köpa oss två clownfiskar också. Sen blev det Barnens hus så Sebbe fick köpa sig en leksak, Candycorner och Lindex där jag hittade mig strumpbyxor. Till sist åkte vi och såg första perioden på vår sista seriematch. Efter en period ledde vi med 7-0 så vi såg inte mera (vi vann med 9-0). När vi kom hem var jag helt slut, vet inte hur det var med de andra två men vi myste i alla fall ner oss i soffan och såg Gladiatorerna.

Idag har vi varit på badet, fick med mig alla syskonen och mitt hjärta :) Sen har vi gjort våfflor och nu håller Jörgen på att montera ihop en byrå som mamma och pappa köpte åt oss på Ikea. På den ska vårt fina akvarium stå senare :-) Och jag håller på att plugga lite smått, är dock helt slut efter badet.

Imorgon blir det en heldag på LTU med tentaplugg samt examination av VFU:n!


Mina favoriter

Så himla skönt med helg, trots att jag är förkrossad över att inte få vara med barnen på förskolan mer. Dagen började bra, vi sov till 8 (sovmorgon!), sen gjorde jag frukost på sängen åt hjärtat. Det blev banan- och blåbärssmoothie, te, juice och smörgås. Sen myste vi på fram till nio ungefär då jag hoppade i duschen och Jörgen gjorde sig i ordning för att åka och träna. Nu är Sebbe här och Jörgen kommer snart hem. Då ska vi äta lite fruktsallad och sen åka till Luleå. Där blir det som sagt; lite handling, kika på akvarier, köpa godis och se innebandy.

Ha en bra lördag, för det tänker jag :)




:(

Buhuhuhuhuhu :,( Idag var sista dagen på praktiken och oj så jobbigt det blev. Jag trodde att det bara skulle vara jobbigt när jag skulle gå men hela dagen var jobbig. Gick hela tiden och tänkte på att det var sista gången jag fick leka med barnen. På 6 veckor lär man känna dem så himla bra, samma med personalen som jag också kommer sakna något fruktansvärt! Får gå och hälsa på någon gång och förhoppningsvis komma tillbaka och jobba med dem.

Nu är det fredag, borde ta och plugga lite men vill bara ta det lugnt och fixa lite i lägenheten. Blir nog en stunds pluggande och sedan tar jag helg på riktigt.

I helgen ska vi vara barnvakt åt Sebbe. Han kommer hit imorgon bitti och då ska vi åka till Luleå, kika på akvarier, gå på lite andra affärer, äta, köpa godis och se innebandy. Sedan hem och mysa framför gladiatorerna :) På söndag blir det mest troligt badhuset. Blir nog en bra helg :))

DREAM

Kul felstavning i förra rubriken.. Jag är inte retarded, California Dream!! ;)

california dreem

Magsjuka går nu på förskolan, jag klänger fast vid min förhoppning att jag redan haft det och inte kommer få det igen. *peppar peppar*. Idag har vi varit ute hela dagen och bara myst i solen, älskar det här jobbet :) Har precis kommit hem och ska nu börja göra en miljon chokladbollar som jag ska bjuda på fredag, min sista dag :( buhuhu :,(

Sen ska jag plugga till tentan, känner att jag ligger efter.. och även göra kycklingsoppa :)

Puss!

True colors

Även idag tog jag mig till praktiken, kände mig faktiskt piggare imorse. Vilket egentligen var helt fel, när jag väl var där försvann rösten lite då och då och jag låter helt igentäppt. Meeen jag var där och jag överlevde :) Jag tycker det är så roligt att vara där så då spelar det ingen roll om jag är lite förkyld. Längtar så tills jag får börja jobba! Personalen verkar vara jättenöjda med mig så det känns bra :)

Nu har jag precis kommit hem och ska plugga och vika tvätt tills jag ska börja med maten. Tänkte göra en kyckling och broccoli soppa men det får bli imorgon efter vi har handlat. Så idag blir det fisk, laxöring som vi fått av morfar, mums! Efter middagen ska vi åka och handla och sedan ska Jörgen åka och träna ett tag och jag ska kurera mig.

Måste berätta vad jag gjorde igår. Satt/halvlåg i soffan och hade en kopp nygjort te i handen. Jag kände att jag behövde nysa (alldeles för sent) och hann inte ställa koppen på bordet. Nös och spillde självklart ut halva koppen med kokhett te på magen och benen. Magen tog värsta skadan eftersom jag bara hade en tunn tröja där. Sprang direkt och spolade kallvatten där men det hjälpte inte mycket. Fick ap-ont, blev arg på mig själv och var allmännt less på dagen så jag gick och la mig ;b Så kan det gå.. :p

Förkyld, igen -_-

Blää, denna jobbiga förkylning har kommit tillbaka! Har ju varit någorlunda frisk i några veckor nu och trodde att det bara skulle bli bättre. Men nu i helgen har den kommit tillbaka, och nästan värre den här gången. Tvingade mig iväg på praktik i morse, det är sista veckan och jag vill verkligen inte missa den. Var en jobbig dag då det känts som att hela huvudet ska sprängas och har varit tvungen att springa och snyta mig med jämna mellanrum. När jag väl kom hem vid tre kunde jag ju inte lägga mig och vila. Nej då, tvättstugan väntade! Nu är jag klar, har lagat och ätit middag och skulle egentligen behöva plugga inför tentan. Meeen tror jag skjuter upp det en dag, det kommer inte gå in något i min snoriga hjärna ändå :b

Nej nu får det vara slutklagat, helgen har varit bra. Festen vi hade i lördags var jättekul och det bästa var att få träffa alla fina vänner igen som jag inte har träffat på länge. Trots att allt var bra får det dröja ett bra tag tills nästa fest. Kroppen orkar inte med (jag vet, jag är gammal ;)).

Nu ska jag lägga mig i soffan och se om det är något på tv :)

Feezt!

Vaknade halv 8 imorse, sovmorgon för oss! Sen promenerade vi iväg till hildurs för att se sebbes handbollscup. Vi såg två matcher och var hemma redan halv 10 igen. Nu håller vi på att städa för fullt eftersom det vankas fest ikväll! Taggar upp med lite partymusik samtidigt men det känns lite tidigt att göra det redan halv 11. Känner att jag kommer behöva en powernap innan ikväll så jag orkar mig ut :b

Nu ska jag gå och hjälpa Jörgen som är så duktig och städar hela köket :)

pengar...

Har just beställt böcker för mer än 1000 kr... Det måste vara det värsta med universitet, att betala litteraturen.
Har dessutom inte kunnat jobba något den här eller förra månaden eftersom jag har haft praktik varje dag..
Det blir en tuff månad. Nu har jag gnällt färdigt.

Ha en bra fredag ;b

Torsdag

Har varit på förskolan mellan 8 och 15, gick direkt och handlade lite, kom hem och bakade chokladkakor och blev supertrött. Vet inte riktigt varför, har sovit och tränat bra hela veckan men nu var det som att energin tog slut. Tänkte egentligen träna här hemma idag men på grund av tröttheten och att jag måste plugga hur mycket som helst, gör jag inte det. Jörgen har åkt på träning och jag ska plugga tills han kommer hem, var bara tvungen att kolla mejl och då hamnade jag på något vis här :b

På lördag är det inflyttningsfest och förmodligen krogen som väntar, känns skitkul :D

Onsdag

Igår blev jag medlurad på ett 7 km löp-pass av Jörgen. Han skulle nämligen och springa med sin tränare med fru och en till boxare och frågade om jag ville följa. Lat som jag är sa jag nej men då körde han med något fult mindtrick och antydde att jag var en mes och feg om jag inte gjorde det. Tjurig som jag är ville jag inte visa att han hade rätt så jag följde med. Är glad att jag gjorde det, det gick jättebra och det kändes så sjukt bra efteråt!

Idag har jag varit på praktiken till 3, sen hem och byta om och iväg på step in. Kom precis därifrån och ska hoppa i duschen om två minuter för att sedan laga torsk och till sist åka till mormor och morfar en sväng när Jörgen är på träning. En ganska bra dag :-)

Tisdag

Hejhopp! Bara jag som blir lycklig över vädret och ljuset? Jag orkar göra så mycket mer efter jobb/skola nu än innan jul. Som igår till exempel; slutade halv fyra, promenerade iväg och handlade, bakade bröd, diskade, kollade reklam, lagade middag, tränade och såg innabandy! Idag slutade jag halv 3 och ska strax plugga lite, blev sugen på att baka så kanske slänger ihop något gott, sen ska jag göra fläskfilegryta och ris till middag, mums! Till sist blir det mys med mitt hjärta, det är ju vår träningsfria tisdag ;)


Effektiv

Idag är jag effektiv! Har varit och jobbat på förskolan mellan 8 och halv 4. Sedan gick jag hem och klädde mig lite svalare, dumpade väskan och promenerade till Ica S. Handlade två tunga kassar och snäll som min mamma är skjutsade hon hem mig. Väl hemma packade jag upp allt och satte igång att baka bröd. Har hunnit kolla igenom all reklam, diska, sitta här och nu är brödet klart och det luktar jättegott! Alldeles strax ska jag börja koka ägg till middagen som blir tonfisksallad. Efter middagen ska jag slå igång innebandy på tv, Falun-Warberg. Måste-match för Warberg! Samtidigt som jag ser den ska jag träna, magövningar blir det idag. Efter det tar jag nog kväll och myser i soffan när Jörgen kommer från träningen :)


Motivation

Även idag lyser solen in genom fönstret, dock såg jag att det var 15 minus grader på morgonen, det kan hända att det är varmare nu. Om en liten stund ska vi börja traska mot Jörgens far som fyller år idag, grattis grattis! Där blir det fika och mat. När vi kommer hem ska jag baka lite matbröd, tror det blir småfrallor och sen ska jag träna lite här hemma också. Har lånat tre Topphälsa tidningar av mamma och har fått rejält med inspiration att både äta lite nyttigare och att träna mera. Jag ska dock inte sluta fika helt eller lägga av med allt onyttigt, det går inte :b Bara tänka lite mer på att äta mer grönsaker istället för kolhydrater och typ nyttigare mellanmål och sånt. Jag har ju berättat om böckerna jag har köpt och från de får jag också motivation till detta. Speciellt bra är det att det börjar bli varmare ute så det går bättre att springa ute, vilket jag brukar vara ganska duktig på att göra men inte under vintern.. Men nu, en liten nystart!

Vill bland annat få lite mer vältränade armar :p

Soool!

Lördagmorgon med strålande sol! Kunde inte ha vaknat bättre imorse, med älsklingens arm runt mig och solen lyser in i rummet. Har bara myst på hela förmiddagen och nu har Jörgen åkt på träning så jag ska passa på att städa lite. När han kommer hem blir det lite lunch och sen en promenad i finvädret. Senare ska vi och äta middag hos svärmor :)

Älskar vädret just nu måste jag ju bara säga. Man blir så glad av det, att se att det droppar från taket kan göra hela min dag. Hade egentligen velat vara ute hela dagen idag men det får bli en långpromenad iaf :))

Ha en bra helg!

Trepartsamtal

Hejhopp! Haft en jättebra dag idag också :) På morgonen hann jag få lite panik när jag trodde att Jörgen hade tagit med sig mina nycklar till Luleå precis när jag skulle iväg och jobba men insåg att det var jag själv som hade dom i fel jacka. Tänk vad snabbt det kan gå från lugn till panikslagen. På förmiddagen hade jag trepartsamtal med min handledare och min lärare från universitetet, vilket gick jättebra! Nu är det bara att köra på i två veckor till. Känns dock alldeles för lite, hur ska jag kunna lämna barnen? :'(

Har kommit hem för en stund sedan och nu sitter jag här med en tekopp. Ska snart läsa lite i mina nya böcker eller i min studentlitteratur, har inte bestämt mig än. Hjärnan och hjärtat vill två olika saker ;p Till middag idag blir det morfars havsöring som jag ska göra i ugnen med potatis och morötter :)

Vaniljpannacotta med hallonsås som vi åt för ett tag sedan, smaskens!

RSS 2.0