Flyttdag imorgon!

Hejhopp, imorgon är dagen jag har väntat på ett tag. För imorgon flyttar jag och Jörgen till lägenhet :D Vid 18 börjar vi bära upp alla grejer så mycket vi hinner och sen kommer vi ha fullt upp hela helgen med att få det fint och få bort lite kaos-kartonger. Men det kommer bli hur bra som helst! Så just nu håller jag på att packa ihop det sista som ska med imorgon (har kvar en hel del som får flyttas i helgen eller senare) och ska även plugga lite också. Men det är mycket roligare att packa :D

Puss på min Jörgen ♥

Onödig dag

Sitter just nu i min säng och ser sex and the city när jag istället borde packa och plugga men jag fick så ont i huvudet på bussen hem från Luleå så jag behöver en stunds vila innan jag fortsätter med det viktiga. Har som sagt varit i skolan idag bara för att lära mig att jag lika gärna kunde ha stannat hemma idag. Väldigt onödiga lektioner. Känns ju sådär att ha åkt till och från Luleå bara för det när jag hade kunnat vara hemma och gjort mycket viktigare saker.. Men så är det.

När Jörgen kommer från jobbet ska vi åka till morbror Patrik och äta middag, sen packa lite mer innan träningen. En sak som jag tänkte på var att jag fick veta tre stycken som läser min blogg fast jag har väldigt många fler läsare, jag blir så nyfiken på vilka ni är :)


Trååkigt

Brukar inte göra sånna här men såg den på Carros blogg och blev sugen. Fast egentligen borde jag packa och plugga men.. :)

VAD HETER DU - Johanna Therese Fant
ÄR DU ALLERGISK MOT NÅGOT - Nötter
BRUKAR DU SKRATTA FÖR DIG SJÄLV - Ja om något är jättekul (Vänner till exempel) 
ÄR DU BEROENDE AV NÅGOT - Jöööörgen :))
BRUKAR DU GOOGLA? - Hur ska man annars få reda på saker?
HAR DU VARIT KÄR NÅGONGÅNG - Men det är klart!
HUR MÅNGA KUDDAR HAR DU I SÄNGEN? - Fem stycken just nu.
HUR SVARAR DU I MOBILEN - Hallå eller Hej det är Johanna.
BRUKAR DU KOMMA I TID? - Always.
NÄR MÅR DU BRA - När jag är med Jörgen och min familj.
NÄR BLEV DU FOTAD SENAST - I fredags på min födelsedag tror jag.
HUR KÄNNER DU DIG NU - Lite trött men samtidigt väldigt förväntansfull och uppspelt!
ÄR DU SMART - Jaa.. :b
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR - Ja, jättemysig kväll med Jörgen, chips och How I met your mother 
VAD DRICKER DU HELST TILL FRUKOSTEN - Te!
ÄR DU BLYG? - Mjo lite grann, jag jobbar på det !
HAR DU KYSST EN FRÄMLING? - aa..
VAD GÖR DU IMORGON - Skola, pluggar, packar, middag hos morbror och träning.
VAD ÄR DET VÄRSTA DU VET? - Att vara stressad. (och att förlora i wii)
VAD LÄNGTAR DU TILL - Torsdag :D
VILKET ÅR ÄR DU FÖDD? - 1992
SAMLAR DU PÅ NÅGOT? - Ljus skulle man väl kunna säga, fast jag eldar ju upp dom också :p
HAR DU STRUMPOR PÅ DIG JUST NU - Jaa med hjärtan på :))
NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR - Det var länge sedan, kommer inte ihåg :b
VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET - haha nee
BÄR DU GLASÖGON ELLER LINSER - Nix
HAR DU NÅGON PIERCING - Bara hål i öronen.
VILL DU GIFTA DIG - Såklart :)
GILLAR DU ATT DANSA - Bara när jag är full :p
TYCKER DU OM SUSHI - Nee.
BOR DINA FÖRÄLDRAR TILLSAMMANS - Jaa 
KNÄCKER DU DINA FINGRAR? - Neeej!
SENASTE LÅTEN DU HÖRDE - Good life med one republic.
KAN DU LAGA MAT - Ja, om jag vill så :b
BLIR DU BRA PÅ KORT - Nej det kan jag inte påstå.
VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN? - Jörgen
VAD SKULLE DU BEHÖVA NU - Jörgen :)
HAR DU SNYGGA SKOR - Jo några stycken
VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE - Tror faktiskt det var "jag älskar dig" när Jörgen åkte till jobbet och jag halvsov.
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT - Nepp. 
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT - Nee, eller kanske min katt. 
TRE FAVORIT FÄRGER -Blå, vit och silver.
VAD ÄR KLOCKAN NU - 18.00

Inte ett dugg intressant men.. :b

Hemlighetsfull

Då var en ny vecka igång igen, känns bra :) Speciellt eftersom detta kommer bli en helt awesome vecka (I say no more) ;))

Idag behöver jag inte åka till Luleå något, utan det blir lite plugg hemma, några ärenden på stan och sen syssla med det som gör att detta kommer bli en så bra vecka :)

Puss på alla mina fina!


Lycklig!

Hej alla glada! Idag är en bra dag :D Jag ser ett ljus i tunneln, förväntningarna ökar och jag längtar som bara den! Jag vet att jag talar i gåtor men vet inte hur mycket jag ska avslöja :b Nej men det är inte något stort märkvärdigt egentligen. Hemtentan börjar ta form och jag känner att jag verkligen är igång med den och att det faktiskt finns en chans att få ett slut på den också. Idag har vi börjat en ny kurs som verkar helt okej, det roligaste är att vi får gå ut i verksamheten, inte på praktik men fältstudier iaf =)

Okej, jag ska säga varför idag är en så himla bra dag, jag har fått jobb! Något mer säger jag inte ;) En sak till som är bra är att det är fredag imorgon, vilket betyder min födelsedag och även helg efter två lektioner på förmiddagen. Så imorgon blir det att baka, göra taco-buffé med mamma och få en massa besök :))

Puss på alla som gör att jag mår så bra! Förresten har jag kommit på att jag inte har en aning vilka som läser min blogg, jag förväntar mig inte att så många läser eftersom jag inte skriver så intressanta saker, jag har heller aldrig länkat min blogg på facebook och ändå har jag ganska många läsare. Så ni som vill får gärna kommentera vilka ni är som läser, hade varit kul =) Pöss!

Onsdag 23 novemeber

Underbara onsdag.. eller? Min dag kommer att bestå av plugg och endast plugg. Jag ska verkligen göra allt för att bli klar med hemtentan så fort som möjligt, helst imorgon så jag slipper göra det i helgen. Men jag försöker få in lite vardagsmys samtidigt med en massa tända ljus, några koppar te och ett par välbehövliga pauser.

Förutom att jag har en oändlighet med plugg är jag väldigt glad. Jag mår hur bra som helst inombords. Är otroligt kär i en söt Jörgen, har en härligt knäpp familj och vet ni vad det bästa är? Det är snart jul! Jag ääälskar julen så himla mycket och jag kan knappt vänta tills jag får börja julpynta Jörgens lägenhet (som han får om en vecka) och börja julbaka och slå in julklappar :) Det är verkligen toppen!

Här är lite julbilder genom åren =)


helt rätt

Då var en ny vecka igång återigen, tiden går verkligen fort nu. Jag har gått på universitetet i ungefär 3 månader, jag trivs jättebra med folket i klassen, studentlivet men mest av allt med mitt val av utbildning. Känns helt rätt och jag har inte tvekat en sekund. Jag längtar som tusan till praktiken efter jul men mest till jag är färdigutbildad och får börja jobba på riktigt!

Idag behöver jag inte åka till Luleå något men ska plugga i biblioteket i Boden med min studiegrupp och sen en hel del själv. Just nu håller vi på att avsluta en kurs och det är då det blir som mest att göra. Resten av veckan måste jag åka till Luleå varje dag för en och två lektioner så ska passa på att sitta och plugga där när jag ändå är där.

Nu ska jag äta färdigt min frukost som består av fil och flingor och lite vindruvor bredvid. Ha en bra måndag allihopa :)

full rulle

Hejhopp! Min dag har varit fullspäckad. Började med att stiga upp tidigt och åt frukost med Jörgen, sen hämtade jag upp Jennifer och Frida och skjutsade dem till skolan. Sedan åkte jag till Luleå för arbetsintervju, in till stan och handlade julklappar, åt lunch med Jörgen och Arman och sen till skolan för två lektioner. Nu är jag hemma och har precis ätit middag. Idag är det skönt att jag inte har någon träning, är helt slut i huvudet och ska dessutom plugga lite mer.

Imorgon är jag ledig och ska på step in på morgonen och sen göra lite småärenden och även plugga en hel del.

Puss /J

Du är så klok

Måndag och en ny vecka. Idag har jag varit med Linnea och Petra på Björknäs och letat gamla lärare för fullt utan resultat. Men kul att träffa mina tjejer igen, speciellt Petra som varit borta hur länge som helst! Nu ser jag lite sex and the city och myser med tända ljus och en kisse bredvid mig :) Har hunnit plugga och städa på förmiddagen men ska ta tag i lite mer sådana vettiga saker snart.

I veckan blir det skola, träningar, häng med tjejerna, match, se Jörgen boxas och lite sånt :)

Ha en bra måndag!

Jag mår bra

Ett inlägg bara för att jag mår så bra och för att jag har världens bästa pojkvän, familj och vänner!
Mår helt underbart och är så glad för allt jag har :)))) Puusssss!

    


Kanon fredag!

Hej alla glada :)

Igår var jag på spincore med Carro på morgonen och oj så mycket träningsvärk jag har i magen idag. Tur att träningsvärk är en skön smärta på något sätt. Tur var också att jag var och tränade innebandy igårkväll och varit på en långpromme idag så jag inte får värre värk imorgon.

Idag har jag hunnit vara på en långpromenad med Linnea, kul att prata av sig lite :) Jag har hängt in kläder, plockat bort en massa skor som var framme, pantat burkar med Jennifer, fått en arbetsintervju nästa vecka (:D) och nu sitter jag och pluggar lite grann. Tänkte plugga lite till idag sen hoppa i duschen och göra mig i ordning. Ikväll blir det taco- och idolmys med min älskling :)

Hoppas alla har en lika bra dag som jag idag ♥

Effektiv förmiddag

Vet egentligen inte varför jag har den här bloggen när jag är så fruktansvärt dålig på att uppdatera. Men ibland så får jag lust att skriva några ointressanta rader. Helgen har varit bra, lite för kort och slö men bra. Har börjat denna vecka bra också. Gick upp vid halv 9, promenerade hem från Jörgen vid 9, satte mig och pluggade, gjorde bort kursuppgift 1, for och lämnade tillbaka en bok på biblioteket, lämnade CV på Kvantum, hem och hängde en maskin med tvätt, satte i en till maskin, ätit lite lunch och nu håller jag på med uppgiften inför onsdag. Känns bra och effektivt. Ikväll är det träning och imorgon skola på förmiddagen. Nu ska jag fortsätta och sedan gå och hänga lite mer tvätt och byta sängkläder.

Ha en bra dag! :)

RSS 2.0