30 april

I lördags hade vi en heldag och kväll i Luleå där vi var en sväng på Storheden, hälsade på Filip och Josefin, shoppade, åt middag på exotic och till sist var på bio. Igår var det kanon väder så då satt vi ute på balkongen och myste, fixade med lite här hemma och bara tog det lugnt. Idag är det Valborg, vilket betyder att vi ska till Lisa och grilla och ha det bra med massa folk :)

Kan ju lägga till att jag är avundsjuk på mamma och jennifer som är och shoppar i Stockholm just nu...


Fredag

Godmorgon! Idag är det världens-tristaste-väder-dag så det passar perfekt för en tvätt- och pluggdag så jag slipper gå ut. Har nyss varit och kört igång de första tvättmaskinerna och nu ska jag plugga en stund innan jag ska gå ner i tvättstugan igen. Fredag idag, skönt! Jobbade måndag, tisdag, onsdag och skola torsdag den här veckan så det ska bli skönt att vara hemma idag och pyssla med det jag känner för.

Imorgon väntar Luleå, lite shopping (med betoning på lite när man har Jörgen med sig), middag och bio. Myspys!


Plugga och Jobba

Godmorgon! Klockan är halv 8 och jag sitter här, har ätit frukost och borstat tänderna. Vet inte riktigt varför, var halvvaken när Jörgen klev upp så han frågade om jag ville äta frukost med honom. Jag tänkte att det är ändå ingen idé att ligga kvar i sängen eftersom de eventuellt ringer och jag får jobba. Så nu sitter jag här och väntar på ett eventuellt telefonsamtal om jobb. Om jag inte ska jobba ska jag plugga och besöka mamma en sväng så hon får klippa mitt risiga hår.

I förrgår och igår blev det jobb i Sävast så idag skulle jag behöva plugga en hel del. Fick förresten veta igår att jag fick VG på förra tentan! Stört glad, var orolig att jag inte ens hade klarat den :b

SM final

Idag är det årets bästa dag, haha nä inte riktigt. Idag är det i alla fall en bra dag, innebandy på tv från 2 till ca 7. SM-finalerna väntar! Jag har väldigt gärna varit i Malmö idag men så blev det inte i år, kanske nästa :) Det är lördag och Jörgen är och jobbar :/ Jag passar på att plugga en stund innan jag ska promenera mot erikslund för att se innebandy med mamma och pappa. Så det är vad jag kommer syssla med idag, sitta i soffan och se innebandy, underbart!


Torsdag

Hejhopp! Sitter inte så mycket vid datorn längre då jag kan kolla det viktigaste i telefonen. Därför har det inte blivit så mycket uppdateringar på sistone heller. Meen nu var det dags tyckte jag. Idag har jag varit i skolan från 8 till 3 ungefär. Har haft väldigt lärorika lektioner om bin och blommor (jag är faktiskt inte ironisk, det var jättebra). Sen har jag varit och lämnat in min lönespec, har ju äntligen fått börja vikariera inom olika förskolor :D Hur kul som helst.

Just nu håller jag på att plugga och ska snart börja göra lite middag, lax och potatis blir det idag. Sen ikväll blir det en prommis med Jörgen och så ska vi handla lite på vägen. Imorgon är det eventuellt skola, eventuellt jobb. Har en lektion som jag kan hoppa över om jag får jobba, men om dom inte ringer åker jag till Luleå för seminarie.

Lite halvtråkigt inlägg om mitt liv, orkar inte gå nu djupare än så. Läs och var glad ;D

Buhuhu ;(

Igår åkte Jörgen till Stockholm, var jobbigt att säga hejdå och veta att jag inte får träffa han förrän söndagkväll /måndagmorgon. Åkte direkt till mamma och pappa för att ha något att göra, väl där började sebbe övertala mig om att sova hos dom. Han lyckades och har precis kommit hem därifrån för att snart bli upphämtad av mamma och åka till Luleå. Vi ska en sväng på teknikens hus, jag har en lektion och sen storhandla på storheden.

Annars är jag inte på så bra humör, jörgen är borta och en annan tråkig sak hände imorse. Känner mig som världens sämsta.. Tur att jag har dagen fullbokad så jag slipper tänka så mycket.


som måndag, fast tisdag

Då var påsken över och kvar har vi godis för flera veckor framåt, tur att man har snälla familjer som ger oss en massa påskägg ;)

Tisdag idag som känns som måndag. Jörgen har åkt och jobbat och jag pluggar lite innan jag troligtvis ska på jobbmöte. Jag har såklart dragit på mig en förkylning igen.. vill inte skylla på alla söta barn som jag jobbar med men det mesta tyder på att det är därifrån :b Jag försöker göra allt för att inte smitta ner Jörgen som ska ner till Stockholm och boxas på SM imorgon kväll men det är svårt när man bor under samma tak och helst vill vara nära varandra hela tiden. Och jag som dessutom har lagt upp ett träningsschema för veckan, ska det spricka redan andra dagen? Idag stod det faktiskt bara powerwalk så om jag tar en vanlig promenad borde det gå bra.

Nu ska jag fortsätta plugga!

Glad Påsk!

Har några härliga påskdagar ledig med hjärtat. Även om vi inte är i fjällen som de flesta andra, har vi det bra ändå. Det skönaste är att vi inte gör så mycket. Ser lite serier, går på promenader och mysiga påskmiddagar hos släkten. Igår var vi och åt hos mamma och pappa och alldeles strax ska vi traska till Jörgens farmor och farfar för en till påskmiddag :)

Jag gillar som påsken, man får flera lediga dagar och man behöver inte göra så mycket. Bara njuta av det fina vädret och bara vara.

Puss på er!

stress stress

Imorse vaknade jag som vanligt tidigare än jag borde, men idag var det väldigt bra! Jag skulle på möte hos medarbetare kl 9, halv 8 ringde dom därifrån och frågade om jag kunde åka ut till en förskola och jobba istället. Åååh så glad jag blev! Så då var det bara att stressa järnet, ta en snabb poserwalk till stan och ha ett kort möte med dem och sedan ut till norra svartbyn. Kom alldeles precis hem och nu ser jag en väldigt tråkig föreläsning via datorn. Imorgon ska jag också jobba så då får jag hoppa över två lektioner. Men det gör inte så mycket, allt material läggs ändå ut på Fronter så det löser sig. Måste ju passa på att jobba när jag får chansen, det är ju hur kul som helst :)

Nu ska jag lyssna klart och sen varva ner lite, laga baconpannkaka och till sist plugga lite.


Måndag

Igår orkade jag inte ta mig ut och springa så jag bad Jörgen att hitta på lite olika styrkeövningar som jag kunde göra i vardagsrummet. Jag visste inte att han skulle förvandlas till Hitler och jag ångrade mig ganska snabbt att jag bad han.. Det kändes seriöst som att jag var med i biggest loser och var den mest otränade människan nånsin. Okej, lite överdrivet men insåg att jag har tappat så himla mycket den här säsongen när vi inte kört fys alls. Känns inge bra! Nu vet jag vad jag har att göra innan sommaren ;)

Idag börjar jag skolan kl 1 så jag passar på att plugga och städa lite nu innan. Om en timme ungefär ska jag promenera in till stan och hämta en bok på biblioteket och sen ta bussen till Luleå för två lektioner där vi ska prata om växternas fotosyntes bland annat :b

Ciao!

Söndagsmys!

God söndagmorgon!

Eftersom någon (nämner inga namn men det kan vara han jag bor med) var så himla trött igårkväll och inte ens orkade ta sig igenom earth hour, blev det inte så mycket lördagsmys igår kväll. Så vi har startat vår söndagmorgon med filmen vi fixade till igår och den stora godispåsen som knappt blev rörd igår.

Nu har Jörgen börjat rengöra och byta vatten i akvariet och jag ska städa lite grann. Sen ska vi åka och handla en sväng och jag ska ta mig ut på en promenad eller en springtur. Sen ikväll ska Jörgen göra go-middag :D

En bild från i somras på Djurs sommerland i Danmark!

RSS 2.0