27 september

i veckan har jag jobbat måndag, haft skola tisdag, jobbat onsdag och skulle ha jobbat idag men var tvungen att säga bort det på grund av att min förkylning aldrig går över och jag har en hel hög med uppgifter att göra. ikväll åker jörgen och jagar och kommer inte hem förrän söndag :( 
nu ska jag vila upp mig och samtidigt försöka plugga lite.

21 september

den här veckan blev det jobb måndag, skola tisdag onsdag, jobb torsdag och tyvärr måste jag skippa jobb idag för att göra grupparbete. då hinner jag med lite annat också, fix här hemma och ärenden på stan. har precis ätit frukost och ska snart gå och göra mig iordning för att lite senare traska upp på stan för att plugga. imorgon kanske hi ska till storforsen och ha picknick eller någor :) 
 
trevlig helg :))9

17 september

Hejhopp!
 
Måste börja med att berätta vad det första Jörgen sa till mig när han kom hem från jobbet. Jag satt vid datorn i vardagsrummet och pluggade.
- Men fan är du hemma??
- Tack då.
- Nej men jag tänkte skälla på dig sen att du hade glömt vardagsrumslampan tänd i morse innan du for men det gjorde du ju inte.
 
Han såg sin chans att få kommentera något som jag har glömt, vilket i princip aldrig händer.
Kändes bra att få höra det så fort han kom hem ;b
 
Idag blev det jobb på kyrkkläppens förskola mellan 8 och 15.30, sen hem och plugga fram till middagen, laga mat, plugga lite till, nu är jag strax klar och ska byta om och fara och träna. Ingen rast ingen ro. Imorgon blir det skola mellan 8.15 och 16.15, likadant på onsdag och sen förhoppningsvis jobb torsdag, fredag. Kan ju inte påstå att jag har lite att göra.

12 september

Har jobbat måndag och tisdag och idag är det dags för skola. Börjar först kl 1 så har hunnit träna och plugga på morgonen. Ska snart gå och få i mig lite lunch innan jag går till bussen. Jag tycker det är så kul att jobba så jag längtar sååå mycket tills jag är färdigutbildad så jag får jobba lite mer på riktigt :)
 
Håller på med en kursuppgift just nu, ska ta ut två citat från varje kapitel ur Vygotskijs bok. Inte den roligaste av alla uppgifter vi fått men den måste ju göras också.
 
Nä nu ska jag fixa mig lite lunch!
 
 

9 september

Hejhå! Har sjukstuga här hemma, Jörgen är förkyld vilket leder till att jag inte orkar göra något vettigt heller. Vill helst bara sitta i soffan och kolla serier, så det är väl det vi gör idag. Jag borde ta och städa för lägenheten ser hemsk ut men inte idag. Jobbar bara mellan 9 och 13 imorgon så får ta det då.
 
Hoppas på mera jobb i veckan, har bara skola på onsdag och även om jag har kursuppgifter att göra vill jag gärna jobba lite :) Speciellt när det är så kul och med härlig personal och barn!
 
Om ett tag ska jag börja göra pizzadeg som sedan ska bli tonfisk och skink-pizza.
 
Ciao!

8 september

hejhopp! i torsdags drog skolan igång igen och trots att vi inte har mycket lektioner så kommer det bli mycket att göra. har 9 kursuppgifter utöver alla examinationsuppgifter men samtidigt är det en rolig kurs så det ska nog gå bra :) 
 
idag är jörgen i skogen och jagar fågel med patrik. jag ska väl ta och göra mig färdig för att gå på en promenad eller baka lite bröd. 
 
trevlig helg!

5 september

Då var min sista dag på "sommarlovet" här. Vet inte riktigt om jag kan kalla det sommarlov när jag har jobbat nästan hela sommaren. Men kan säga att imorgon börjar mitt andra år på universitetet. Har redan packat väskan och tagit fram kläder så jag är förberedd (nog för att jag skulle hinna det imorgon, börjar inte förrän 13.00), men känner ni mig så vet ni att jag gör helst allt ett bra tag i förväg :b
 
Annars fördriver jag min onsdag med att städa, tvätta, läsa och lite sånt kuligt. Ikväll blir det träning också.
 
Fick middag hos mormor och morfar igår tillsammans med Carro. Samt två kassar med fisk och blåbär hem så jag kunde fylla min frys :)) Puss på dom!
 

4 september

skriver nu mitt första inlägg via mobilen, får se om det blir som det ska. idag pysslar jag inte med mycket, har städat köket så nu skiner diskbänken :) förbereder mig mentalt inför skolstarten på torsdag genom att bara ta det lugnt. snart kommer carro hit och sen ikväll kanske jag ska åka och hälsa på mormor och morfar. 
 
nu ska jag gå och baka äppelpaj :))

3 september

Startade min lediga måndag med en 6 kilometers promenad i det fina vädret. Gick förbi hos mamma och pappa också och spelade lite Supermario med min sjuka lillebror som är hemma från skolan. Nu har jag tränat lite mer här hemma med inspiration från Topphälsa som låg på hallmattan när jag kom hem. Blir alltid lika glad och motiverad av den tidningen!
 
Nu tänkte jag läsa lite om musik i förskolan, städa och diska i köket och läsa lite mera topphälsa. Lite senare ska jag laga middag och sen åka på träning. Så, nu vet ni vad jag gör idag.. :b

2 september

Då var det september då, vart tog sommaren vägen? Tror vi hoppade över den i år. Meeen bara 4 månader till jul nu :D Nog är det allt mysigt när det blir lite mörkare på kvällarna, man får tända ljus och krypa upp under en filt (något som jag egentligen gör året om), man får ta fram dom varma stickade tröjorna och tjocksockarna :))
Nä jag gillar sommaren men det är ändå något speciellt med hösten.
 
Söndag idag och Jörgen har precis åkt iväg för att skjuta lerduvor med Filip. Så här sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på. Ska nog åka och handla, sen kanske fortsätta läsa inför kursstarten.
 
Ha en bra söndag :))
 

RSS 2.0