I´m perfectly good at it

Sitter och taggar igång inför helgen samtidigt som jag försöker plugga filosofi. Det är inte den bästa kombon nej :b

Min vardag just nu består av skola, plugga, träna, sova. Som det ska vara? Nja, inte riktigt. Innebandyn är slut och träningarna just nu verkar varken vara organiserade eller innehålla fler än 4 pers. Så för min del är det egen träning som gäller just nu. Det har blivit mycket promenader och en del jogging. Det ska bli skönt när vi får i ordning träningsrummet här hemma så finns det mycket att välja mellan. Jag har också fastnat för pilates vilket jag aldrig trodde jag skulle tycka om.

Idag kanske det blir en joggingrunda, får se hur mycket jag hinner med. Måste plugga filosofi som ett psyk..

Helgen kommer bli super med en massa goa brudar!


I have

Jag var ju som sagt tveksam på om jag hade lektion idag eller inte. Men jag for ju till skolan iaf eftersom ingen riktigt hade sagt att det inte skulle vara lektion. Alldeles riktigt så hade jag lektion, i en kvart! Sen var det bara att vända om hemåt igen. Insåg att det inte gick någon buss de närmaste 40 minuterna så jag bestämde mig för att promenera hem. Såklart får jag skavsår så det skaver hål i hälen och gör as ont hela vägen hem...

Väl hemma var det bättre, fick blåbärspaj och mina nya skor som jag ska ha på studenten :)

Är också redo att betala in studentresan vilken dag som helst. Det verkar som att mina ekonomiska problem har löst sig. Nu har jag bara några dussin kvar!

Här har ni en charmig tjej i mitt rum :))

Empty

Gårdagen var en dålig dag. Gick runt med ofixat hår, osminkad i pappas stora huvtröja hela dan. Eller nja, gick runt och gick runt. Jag satt mest i soffan hela dan.. Kände mig inte alls pigg nånstans, varken i kroppen eller i huvudet.

Idag är det väl lite bättre, känner fortfarande som att jag håller på att bli förkyld men annars är det väl ok. Jag har lite mera ork idag så jag har passat på att städa och plugga lite. Måste ta reda på om jag har min enda lektion imorgon eller om jag är ledig. Känns jobbigt att komma till skolan om jag inte har nån lektion..

Ciao!

Indeed

Feeling so lonley


Fredagsmys!

Äntligen fredag! Det är både min känsla och det tv program som jag snart ska se. Det är ett skit kul program med Tomas Järvheden och Sean Banan där de visar roliga videoklipp från youtube. Älskar kommentarerna lika mycket som klippen! Min fredagkväll kommer att tillbringas med da family framför tv:n med choklad doppad frukt : )

Imorgon blir det inge Farmen för mig :( Känner att jag verkligen måste spara pengar och dessutom har vi bestämt att gå ut nästa helg. Det känns ändå ganska bra, trots att typ alla ska till Farmen imorgon.. Nej men jag ska passa på att göra det som jag inte hade kunnat om jag vore där. Jag ska plugga och träna på söndag, vilket jag aldrig skulle ha orkat annars!


pluggplugg

Efter imorgon kan jag gå tillbaka till mitt liv igen (nästan iaf). För imorgon är det dags för att lämna in den omtalade historia c uppsatsen.. Jag kan leva lite innan tisdag då uppsatsen i engelska ska lämnas in. Har fullt i skallen över allt som ska göras, har lite smått panik och tänker på annat hela tiden. Jag borde öva mig i mindfulness och att leva i nuet för nu tänker jag hela tiden på vad jag måste göra sen.

Ikväll blir det träning i alla fall : )
Imorgon börjar jag inte förrän 2 så jag tänkte hinna träna, plugga och jobba innan skolan.
Sen på kvällen ska jag fara och titta på dansuppvisning på skolan.

hejsvejs!

Söndagschill

God kväll :)

Ryggen höll och jag spelade nästan hela matchen i lördags. Det blev vinst med 9-1 och därmed serieseger i div 3 :D Nu är det lite sorgligt att det är slut matcher för säsongen, det är ju dom som är roligast! ; )

Idag har jag hängt tvätt, vikt tvätt, pluggat, hängt in kläder, varit ute lite, sett en grymt spännande hockeymatch och myst framför solsidan och time out. Ganska skön söndag, speciellt när jag vet att jag är ledig även imorgon.
Skulle behöva göra en massa ärenden på stan, får se om det blir imorgon eller på tisdag. Det jag måste göra är;
- Gå till banken och aktivera ett nytt kort.
- Gå till tryckeriet på stadshuset och fråga om de vill trycka min tidning.
- Gå till Klippa och fråga om pris för balfrisyr.
- Lämna mitt CV på några ställen till.

Tänkte även ta mig ut på en springtur imorgon för att se om det går bra för ryggen. Måste ju träna upp mig inför Topploppet i höst!


Långhelg

Då var det helg fram till tisdag för min del :) Har även varit ledig idag så jag har passat på att plugga och tvätta lite. Jag var ju då hos sjukgymnasten igår. Hon masserade lite, knäckte lite och sa att det var nån slags muskelspänning/sträckning. Hon sa även att det inte är nån fara att träna, vilket är jätte bra! Idag känns det bättre så jag ska försöka spela matchen imorgon : D

Ikväll kommer Elli hit och sen ska vi fara en sväng på en studentfest!
På tal om det, har hittat både skor och klänning till studenten, måste bara hitta pengar så jag kan beställa dem ; )


Grattis Mamma

Sovmorgon till 12, ställt klockan på 8.30 för att jag ska hinna duscha och plugga, vaknar 7.30... så ska det inte vara (: Nu har jag hunnit både duscha, gjort mig i ordning och pluggat så nu väntar jag bara på att klockan ska gå så jag får fara till skolan och ha en lektion. Jag har miljoner saker att göra i skolan men knappt nå lektioner, fattar inte riktigt hur det går ihop : b

Försöker kurera mig så mycket jag kan inför lördag. Har nämligen nå konstigt i ryggen som gör att det gör ont i hela ryggen och nacken. Och på lördag är det sista matchen i div 3 och vinner vi den vinner vi serien, så det känns som att jag vill vara med ; ) Det är faktiskt bättre idag än tidigare så jag håller tummarna.

Ikväll ska vi fira mamma som fyllde jämt igår! Stort grattis igen världens bästa mamma :D ♥


Matcher

Idag har det inte varit en vanlig slösöndag som det brukar. Jag har haft två matcher med en halvtimmes paus mellan så nu är jag lagomt mör! Första matchen var med div 2 och den vann vi med 8-4 :D Andra matchen var div 3 och då hade vi typ fyra spelare från vårt lag och resten var yngre så den förlorade vi med 6-4. Jag tror att det blev 5 poäng för mig idag :) Såg också att jag vann IBK:s interna poängliga i div 2 : D

Nu blir det mys framför solsidan och time out : )


Sebastian

Jag måste få ägna några ord åt min underbara lillebror som varje dag gör min dag rolig. Just nu är vi en fas då vi busbråkar hela tiden och mamma håller på att bli tokig på oss. Som tur är vet vi båda att det är på lek, vilket gör det hela ännu roligare. Det är som Carro sa igår; Man skulle ju kunna tro att det typ skiljde två år på er och inte tolv! Hehe, ja så är det : )

I alla fall, idag sa han en sak som fick mig att undra om människan verkligen bara är 6 år. Han kom till mig och sa såhär; "Johanna, vet du vad jag har sett på Ozzy och Drix (ett tecknat barnprogram). Där sa dom att kolesterol och fett, alltså fettceller kan skapa en hjärtinfarkt." Jag blev helt chockad men höll bara med han, killen har ju rätt. Han kommer att briljera i skolan till hösten.

Jag häpnar fortfarande över varje gång han vill spela schack med pappa. Inte ens jag vet hur man spelar schack men han kan alla regler och kan sitta länge och fundera över nästa drag. Haha, ja, vad ska man säga? Är han verkligen bara 6 år?


Fredag

Fredagkväll :))

Elli har varit här ikväll och myst på med chips och godis och en bra film. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon blir det lite träning, innebandy på tv och myskväll med familjen, Carro kommer hit också så det blir mys :)

På söndag är det säsongens näst sista match som står på schemat, tacka fan för det. Behöver ett avbrott just nu, är lite lagomt less.
Samtidigt far alla tankar som finns runt runt i skallen...

Sov gott ♥

Snurr

Ojoj så mycket som är i huvudet just nu. För det första är det allt skolarbete som hänger över huvudet på mig och flåsar mig i nacken.. Det jag behöver göra just nu är:

- Projektarbetet, dvs. skriva klart min tidning
- Historia C uppsats
- Engelska C uppsats
- NK B labrapport
- Filosofi prov
- Religion B prov
- Svenska C text
- Engelska C läsa bok
- NK B prov

Sen går ju tankarna runt i huvudet om den kommande hösten. Vad ska jag göra? Kommer jag att få ett jobb i sommar? Hur blir det med innebandyn? Bläää vad mycket.. Vill krypa ner under täcket och vakna upp om två månader.

Gällivare

Helgens andra resa blev mycket bättre. Vinst med 8-0 mot Gällivare och två mål och ett assist för mig. Då kändes det värt att åka så mycket buss.

Idag har verkligheten börjat om, dvs skolan, men jag hade en mjukstart med en lektion klockan 12. Två plus idag var att studentmössan hade kommit :D och att jag fick ta bilen till skolan, vilket alltid är skönt. Idag har jag också hunnit lämna mitt cv på två ställen till.

Ikväll blir det kanske en långprommis med mamma :)


Kiruna

Sådär, äntligen sitter jag i min säng och ska sova. Har varit vaken sen halv 5 imorse och varit i Kiruna och spelat match. Det känns lite ovärt att åka buss i åtta timmar för att förlora så här i efterhand. Men vafan, vi hade ett ungt och litet lag. Det blev två mål för mig i alla fall :)

Imorgon bär det av till Gällivare istället, då åker vi med vårt riktiga lag och då ska vi ta mig fan vinna!
Mamma upplyste mig precis om att jag, den här veckan, har varit i Haparanda, Luleå, Piteå, Kiruna och Gällivare. Haha ;)

Sov gott!

Leos Lekland

Idag har jag varit på Leos Lekland med Sebbe.  Nog blir man glad när man får göra han glad. Som han sa när vi skulle gå in på leos: Asså det här är den bästa veckan nånsin! :) Då blir man glad i hjärtat. Speciellt när vi ska göra en ännu roligare sak imorgon. Vi har inte sagt vad vi ska göra till sebbe men jag, jennifer och carro ska ta med han i bilen och åka till piteå havsbad och när vi är framme berättar vi för han vad vi ska göra :) Jag tror han kommer bli jätteglad!

Ikväll blir det träning samtidigt som div 1, den bästa träningen på veckan när vi har högre tempo och bättre spel. Det gillar jag :))

här är sötingen på hansa park i tyskland för tre år sedan

RSS 2.0