25 juli

Började dagen på värsta tänkbara sätt, försovning! Har aldrig försovit mig i hela mitt liv förrän idag. Vår wake-up light bestämde sig för att inte väcka oss på morgonen så både jag och Jörgen blev sena (jag mindre sen eftersom det tar två minuter på cykel till mitt jobb + att jag kan äta frukost på jobbet). När jag väl fick lugna ner mig på jobbet blev dagen rätt bra. Mina timmar på jobbet går så fort så jag nästan inte hinner med. Nu har jag bara två dagar kvar innan jag får lite ledigt, hade gärna jobbat ännu mer men.

Efter jobbet tog jag på mig träningskläderna och cyklade till erikslund där jag tog lillebror med mig på en joggingsväng (han på cykel). Vi hann väl några meter innan det började regna så det blev ett väldigt kort, väldigt snabbt pass, plus några situps senare. Bättre än ingenting. Nu har jag precis ätit fläskfilégryta och ris, hur gott som helst! Och ska alldeles strax bestämma mig för om jag ska måla stolar eller vika tvätt. Tror jag börjar med att måla.

Bild på mig och storasyster för ca 4 år sedan.




20 juli

Fredag idag och herregud så skönt! Jag har inte så ansträngande jobb men jag har varit så trött nu i veckan så det ska bli skönt med lite ledighet. Nu har jag dessutom bara en jobbvecka kvar på rörviken, sen får vi se vad som händer :)

Just nu håller jag på att städa, har bytt sängkläder, hängt in kläder, dammsugit vardagsrummet och skurat badrummet. Får se om jag fortsätter idag eller om jag gör färdigt imorgon. Ikväll ska Jörgen bort och jag funderar på att göra popcorn och mysa framför en bra film för mig själv. Imorgonkväll kommer mina fina flickor hit och myser och sen blir det att titta in boden alive också.

Sitter och funderar på vad jag ska göra av fläskfilén till middag. Ska kolla lite recept på recept.nu och få inspiration.

Trevlig helg!

18 juli

Det blev att sluta en halvtimme tidigare idag så nu sitter jag här hemma och funderar på vad av alla måsten jag ska ta tag i. Hade tänkt att jag skulle cykla iväg till erikslund och måla matbordet som vi ska ha, men just nu hänger det åska och regn som ett svart tak som väntar på att öppna sig ute. Jag var inte så sugen på att gå ut. Annars skulle jag behöva handla en hel del, det ekar tomt i kylen. Men då har jag ju ingen bil och det blir så tungt att ta det på cykeln, plus ovädret. Sen skulle jag också behöva träna. Då kommer jag till frågan; vad ska jag träna? Ut och springa? (kan nog inte skylla på vädret mycket längre), pilates? styrke? I allt jag läser står det om att kroppen svarar bäst på träning som man tycker är kul. Jag vet inte vad jag tycker är kul, det är då definitivt inte kul att springa, inte heller att promenera, styrke är tråkigt, pilates går för långsamt. Jag måste byta träningsform, min kropp tar inte emot någon träning alls just nu. Har lagt på mig något sommar-lat-sambo-kilo här och var som jag har börjat störa mig på men jag vet inte vad jag ska träna för att det både ska vara kul och givande. Någon som har några tips?

Kanske tar tag i städandet här hemma istället, det kan jag göra oavsett väder, plus att jag kanske förbränner några kalorier ;b


15 juli

Det blev en trip till Lycksele i helgen med Jörgen. Vi åkte på lördagmorgon och kom hem ganska nyss. Har myst på hotell med bubbelbad och varit på djurpark. Man måste ju passa på att ta minisemester nu innan båda jobbar imorgon.

Annars har jag bestämt mig för att det blir innebandy i höst, med utvecklingslaget där jag kan missa en träning på grund av skola/jobb utan att ha dåligt samvete. Blir nog bra.

13 juli

Måste bara börja med min lillasysters liknande vid att "uppdateringen är lika dålig som apelsinjuice efter man har borstat tänderna". Så jävla bra och jag tyckte den passade mer än bra in på mig också.

Men som sagt, jag jobbar för fullt, måndag till fredag och på eftermiddagarna när jag har slutat försöker jag hitta på något roligt. Igår till exempel var vi i Långsjön hela eftermiddag och kvällen och myste på. Åkte lite båt, åt jordgubbar och surrade. Nu har jag slutat för ett tag sen, Jörgen är i långsjön igen och kommer väl hem ikväll så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Till att börja med ska jag i alla fall slänga mig i soffan och läsa klart världens bästa tidning, Topphälsa!

Trevlig helg :))

9 juli

Är vääldigt seg på att uppdatera här som sagt. Men jag jobbar nu iaf, måndag till fredag 8-13.30. Stört sköna arbetstider och inte så ansträngande, förutom nu när jag har blivit sjuk. Har halsont och känner en förkylning på väg och då blir det hundra gånger så jobbigt att vara på jobbet. Men jag vill inte sjukanmäla mig och missa dagar som jag kan stå ut och vara där i 5 timmar.

Nu har vi nyss varit på erikslund och hälsat på en sväng, ska hoppa i duschen strax och sen kurera mig i soffan, kanske med en glass ;)

Puss och kram.


RSS 2.0