Bara för att

Idag var en väldigt trött morgon, ville inte alls kliva upp halv 7 (ännu mindre än jag brukar vilja), ville ligga kvar i vår varma säng med armen runt Jörgen. Men det var bara att släpa sig till skolan för en och en halv lektion. Ändå ganska värt att vara där eftersom vi gick igenom en kursuppgift som är till hjälp inför de två examinationsuppgifterna senare. Jag hade även tur i och med att mamma var i Luleå och handlade så jag kunde åka hem med henne och kom hem väldigt mycket tidigare än om jag skulle behöva vänta på bussen. Väl hemma åt jag min goda sallad som Jörgen gjorde åt mig igår :) Har pluggat en hel del även idag och ska alldeles strax sätta mig framför reprisen av familjen annorlunda :b Senare ska jag gå och rulla lite köttbullar, mumsens!

Skönt att vara träningsledig ikväll, tisdag är vår enda dag då varken jag eller Jörgen har träning så då blir det lite extra mys :)

Bara för att jag älskar dig ♥

Måndag

Eftersom Jörgen kände sig krasslig i lördags och inte kunde åka till Malmberget och boxas fick jag ha han hemma hela helgen :) Tycker dock att det var tråkigt att han missade Norrländska mästerskapen men han hade tydligen redan mött han som han skulle möta en gång tidigare. Igår var Sebbe här några timmar och spelade xbox, åt våfflor och myste med oss :) Idag har jag ingen skola i Luleå, har väldigt mycket att plugga här hemma så ska ta tag i det alldeles strax.

Ha en bra måndag!

Gameday

Har nyss varit och jobbat i två timmar, resten av dagen ska jag ladda upp inför match mot g-stad! Har en bra känsla inför matchen idag :) Dock inte så kul att ha match som är klart vid 8-halv 9 på en lördag kväll. Men men så är det.

:)

26 januari

Dagen igår blev inte så hemsk som jag trodde, det gick ganska bra att jobba, jag är nu fräsch i håret efter att carro toppade mig och träningen gick faktiskt rätt bra. Det som var dåligt med gårdagen var att jag stressade mig igenom den och att Jörgen fick jobba till halv 11 på kvällen, ca 5 och en halv timmes övertid.. huvva!

Nu är klockan halv 10, jag kom hem från jobbet för en halvtimme sen och allt jag vill göra nu är att sova eller spela rollercoaster :p Meeen jag behöver plugga, städa, vika tvätt och städa i köket. Vart är motivationen? Måste dessutom till skolan om två timmar, känner inte för det heller. Hade kunnat vara hemma och läsa istället..


noll

Min enda lediga dag på hela veckan och jag går upp halv 6 för att fara och jobba klockan 6.. Pengar pengar är väl det man får tänka på. Fick jobba till ungefär kvart över 8 och sen åkte jag hem och la mig på soffan med täcket och somnade till 10 och nu är jag tröttare än innan.. Dessutom måste jag plugga en hel del och jag har inte fått böckerna än. Ska kanske en sväng till Carro så hon får klippa mina toppar också, sen tillbaka och jobba halv 3 och till sist träning. Känns inte lockande att göra en enda av dom där grejerna, har ingen motivation idag.

Blä, skitdag

Lördag

Imorse tog vi en sköön sovmorgon till 10, sen en stor frukost och nu är Jörgen på träning och jag har precis skurat badrummet. Det som står på schemat idag är att läsa lite skolböcker, städa hela lägenheten, göra fläskfilépizza och till sist få besök av ett gäng fina :) Fast först ska jag se ett biggest loser avsnitt ;)


Less

Har egentligen väldigt mycket saker att säga om matchen igår, men jag orkar inte.. är så less.

Imorse har jag i alla fall varit på step in och tränat en stund, har nyss gjort en ansiktsmask och duschat och ska snart fixa lite lunch och sen åka och jobba ett tag. Ikväll blir det tacomys med mitt hjärta :)

Gaaaah, tusen tankar i huvudet som går runt runt.. Blää vad detta är jobbigt!

Match!

Idag har jag haft en lektion och sen varit på storheden och storhandlat. Nu är skafferi, kyl och frys fyllda för en tid framöver, skönt! Sen jag kom hem har jag packat upp allt, sett ett biggest loser avsnitt (ja, jag är besatt) och nu ska jag snart börja med middagen. Idag blir det fisk i ugnen med potatis, rödbetor och morötter :) Klockan 8 är det match på arenan, mot Kalix. Grymt taggad!

Tagggggg!!

Plockplock

Igårkväll kom äntligen mitt hjärta hem. Usch, behöver verkligen lära mig att vara utan han eftersom han ska på SM i Stockholm och även till Rom med jobbet senare i vår. Och detta var bara två dagar.. Det blev i alla fall mys hela kvällen :) Jag kom även på igårkväll att jag inte har någonting att göra idag egentligen. Skickade in rapporten igår, vilket avslutade kursen och vi börjar en ny kurs imorgon. Efter att ha pluggat konstant, jobbat lite och haft saker att göra i en vecka blev jag helt plötsligt rastlös. Tur att jag inte är arbetslös på heltid ;) Jag har i alla fall tagit en sovmorgon till ungefär 10 och har sedan dess gått och plockat i allting i lägenheten. Tänkte städa och göra allt skinande rent men istället plockar jag småsaker i alla rum istället för att bestämma mig för ett rum. Om ett tag ska jag ta och fixa mig lite lunch och sen fortsätta städa eller hitta på något kreativt :) Till middag ska jag göra lasange idag, mums!

Ha en bra dag / en lycklig Johanna :)

vår myssoffa!

Sömnig

Fick inte mycket sömn inatt då grannarna spelade hög musik till ca 2, det var även varmt i sovrummet, kudden var oskön, sebbe snarkade och jörgen var inte hemma :( blä vad jag inte gillar att vara utan han.. Fick i alla fall med mig sebbe som sovkompis istället för jennifer som inte mådde så bra. Just nu spelar han lego starwars på jörgens x-box, jag pluggar lite och snart ska vi åka en sväng på arenan för att se div 3 match.

Längtar efter mitt hjärta!

hjärta

Godmorgon! Det kunde ha varit en hur fin lördagmorgon som helst, bara mitt hjärta hade varit här hade det varit perfekt! Solen skiner in i lägenheten så jag nästan bländas och det ser riktigt skönt ut ute. Jag har nyss duschat och nu sitter jag och verkligen försöker skriva mer på uppgiften, men va fan det är ju lördag! Jag vill inte idag.. Jag vet att jag får skylla mig själv som inte har gjort klart den men har haft så mycket annat. Ajja, jag skriver lite mer nu och sen tänkte jag promenera till björknäs och se lite av pappas match och sen åka hem med han till dom där jag ska spendera nästan hela lördagkvällen, innan jag och jennifer åker hit och sover :)

Jag kan plugga mer imorgon, lär ju inte ha så mycket annat för mig.

Måste bara säga hur bäst min pojkvän/sambo är! Bäst bäst bäst :) Älskar dig ♥


Myspys

Idag är en bättre dag än igår. Mår bättre idag och känner att jag har motivation nog till att bli klar med uppgiften (än så länge ;)). Vaknade vid 9, har varit och handlat en sväng, duschat och nu sitter jag och pluggar. Idag ska jag även stryka och förhoppningsvis byta gardiner också, laga go-middag och ha myskväll med hjärtat, för imorgon bitti åker han bort och lämnar mig ända tills söndagkväll :( Nej men jag klarar mig, har fixat sovkompis till och med, Jennifer kommer hit och myser :)

Är förresten supernöjd med vår nya tv-möbel :)



Nu ska jag plugga lite till innan det blir lunchpaus :)

Seeeg

Idag är en seg dag känner jag på mig, är inte på topp. Hela dagen igår hade jag ont i magen och hela kroppen på ett konstigt sätt men spelade match ändå (slutade tyvärr i förlust) och det sitter kvar idag. Har sovit dåligt och är stressad över att jag behöver plugga. Dock så har jag hela helgen på mig nu när jag fick veta att Jörgen ska bort och köra skoter hela helgen. Sova själv i lägenheten för första gången? Nää det känns läskigt, sovkompis sökes!

Smider lite lunchplaner med Carro just nu, ingen av oss är särskilt pigg idag så hon kommer nog hit med lite lunch osså myser vi i soffan, pluggandet kan vänta :) Funderar på om jag ska hinna stryka och byta lite gardiner också idag, eller imorgon :b Varför göra det idag när man kan skjuta upp det till imorgon? ;)


Fokus

Idag laddar jag upp inför årets viktigaste match genom att tvätta och plugga! Tyvärr går det inte så bra att fokusera på pluggandet just idag. Ikväll är det match på arenan 20.00 Boden vs Notviken. Kommer bli en spännande match minst sagt!

Nu är jag i alla fall klar i tvättstugan, skönt efter att ha sprungit upp och ned ca 8-10 gånger i trapporna. Vi bor ju på tredje våningen och tvättstugan är i källaren så det blir några trappsteg till slut. Nu försöker jag hitta motivationen till att skriva lite mer på uppgiften men det känns som att jag har kört fast. Funderar på om jag ska tvinga mig att sitta och försöka hitta något att skriva eller gå och göra något annat.

Just det, igår la jag upp en länk till min blogg på facebook. Har aldrig gjort det förr för jag har alltid tänkt att ingen vill läsa och jag skriver mest för mig själv och mina närmaste men jag provade. Det visade sig att jag fick ungefär 8-9 gånger så mycket läsare just igår än annars :b

Här är några bilder på innebandy genom åren då det var roligare än nånsin.
hittade en gammal lag blid från 2000 tror jag ;)




Väckarklocka

Imorse skulle det komma nån från dhl och lämna vår bokhylla från Ikea (den sidan som var trasig när vi fick den). De hade ringt Jörgen igår och sagt att de skulle komma mellan 8 och 10. Jag som inte har någon skola idag sa ju såklart att jag är hemma och kan ta emot den. Jag tänkte även att de aldrig är riktigt i tid så jag ställde klockan på halv 9. 10 över 8 vaknar jag av att vår hemska ringklocka låter (högt!), kastar mig upp i sängen och försöker hitta nå kläder, går och öppnar med håret i en boll mitt på huvudet och helt yrvaken.. Jag undrar om jag ens skrev min namnteckning rätt :o Nu är det slut med att underskatta dhl iaf med att de aldrig är i tid :p

På förmiddagen har jag pluggat, håller på med examinationsuppgift 2 och den sista uppgiften i kurs U0004P. Den ska vara inlämnad på söndag och ska vara ungefär 6 sidor så det är bara att jobba på. Efter lunch klädde jag på mig alldeles för mycket och promenerade in till stan. Gick på biblioteket och lånade tre böcker inför nästa kurs (skönt att slippa köpa!), var på apoteket och handlade lite på coop. Nu sitter jag här igen och ska börja om med pluggandet. Nästa paus får vara att skruva ihop bokhyllan så det blir klart nån gång :)

Ikväll är vår enda träningsfria dag så det blir antingen en promenad eller bara mys i soffan :)


Blogrape

Hihihih johannas lösenord är såå gulligt tycker jag! Jag har lovat att försöka göra om hennes design så det kommer bli väldans rörigt men det får ni stå ut med! /Jennifeer

Ladda

Igår och idag har Jörgen varit ledig, och jag har inte blivit inringd till nå jobb heller, ganska skönt :) Har så mycket att plugga just nu så det hade bara blivit stressigt att jobba samtidigt. Igår fick vi finbesök av mina systrar som stannade på middag :) Och idag får Jörgen besök av tre kompisar och jag ska sitta och plugga större delen av dagen. Imorgon åker Jörgen till Finland för att boxas så då ska jag plugga och kanske åka och hälsa på mamma och pappa :)

Ett helt ointressant inlägg men jag väntar på att ltu:s hemsida ska ladda så.. :p

Ha en bra dag!

Fullt upp!

Idag har jag fullspäckat schema, nästan i alla fall. Jag har nyss hunnit baka lite chokladrutor, kom på igår kväll att jag inte har något att bjuda på idag när jag får finfrämmande av två vänner så jag snörde ihop en kaka rätt snabbt. Nu har jag pluggat och jag känner mig inte lika stressad som igår över examinationsuppgiften som ska redovisas på måndag, känner att jag snart börjar bli klar. Nu ska jag börja städa så det ser någorlunda fint ut när Petra och Linnea kommer hit om någon timme. Måste även hinna äta lite lunch och fixa till mig i håret. Ikväll är det träning och innan den ska jag börja skruva på den näst sista delen till vår nya tvmöbel och även laga middag som kommer bestå av torsk med ägg och bacon sås, supergott :)) Så det är vad jag kommer att syssla med idag.

En sak som jag saknar som jag gjorde hur mycket som helst förut och i somras, att läsa. Det enda jag läser nu är reklamblad, recept och skolböcker.. Jag älskar att läsa men får aldrig tid till det. Speciellt inte nu när vi har egen lägenhet, då finns det alltid något som jag borde göra istället. Men det kanske får bli ett litet nyårslöfte såhär i efterhand?

Ha en bra dag :)

2012

Hej alla och god fortsättning som man brukar säga.
Det är många som har höga förväntningar på det nya året och vill att det ska bli så mycket bättre än 2011. Jag kan inte riktigt säga att jag har dem, 2011 var ett bra år för mig. Avslutade skolan med bra betyg, kom in på den högskoleutbildningen som jag ville, hade världens bästa student och tid runt studenten, träffade världens bästa kille, började på universitetet och lärde känna många nya vänner och till sist det näst bästa av allt, efter att ha träffat världens bästa kille, flyttade jag ihop med världens bästa kille :) Bara för att 2011 var så bra är det klart att jag vill att 2012 ska vara det också men jag har bara inte de förväntningar som många har. Jag är lycklig så länge alla mina nära och kära får vara friska och glada. Men för er som kanske inte tyckte att 2011 var så bra önskar jag er all lycka att göra 2012 bättre, för det är ju trots allt er själva det hänger på :)

Ha en bra måndag, själv kommer jag tillbringa den med plugg och städning :)

Nyårs bild på mig och min älskling!

RSS 2.0