Ikea!

Igår var vi på Ikea och köpte hur mycket som helst. 99 % saker vi behövde, sen kom vi till ljusavdelningen och jag hittade lite fina ljusfat och sånt :) Igårkväll skruvade vi till halv 12 och har skruvat hela dagen och är inte klara än. Det vi köpte i möbler var ett skrivbord med en påbyggnadsdel, två bokhyllor, en tv bänk och en påbyggnadsdel till den också. Skrivbordet är helt klart och även en bokhylla. Jörgen är på träning nu så jag håller på att skruva ihop den andra bokhyllan och när jag vänder på en av sidorna och ska sätta fast den ser jag att den är trasig :@:@ åå vad jobbigt, nu måste vi skicka tillbaka den och vänta länge på en ny och jag kan inte skruva medans han är på träning...

Anyway, när Jörgen kommer från hildurs ska vi göra fisk (på en fredag kväll???) ja, egentligen strider det mot mina normer men vi har fått så mycket fisk av mormor och morfar så det behövs ätas. Sen vet jag inte om vi ska fortsätta med möblerna eller om det blir fredagsmys :)

Imorgon är det nyårsafton och en rolig kväll med roligt folk väntar :D

Happy happy

Lilla julafton hos Eva var mysig, jag fick alldeles för mycket julklappar där med, men man ska väl inte klaga? ;) Jag och Jörgen fick bland annat nya täcken och kuddar som är gudomliga! Helt stört sköna och fluffiga. Jag fick även skoterskor så nu har jag väl inget val om att följa Jörgen och åka skoter :b Igår var vi på julmiddag hos mamma och pappa med mormor, morfar och Patrik. Mysigt det med. Idag skulle jag egentligen jobba halv 3 men på grund av stormen och tågstoppen kommer det ingen post fram till Boden, så det blir imorgon istället. Jörgen är och tränar nu och jag har precis kommit från step in, ska alldeles snart hoppa i duschen och sen ta fram lite lunch. Ikväll ska vi inte göra nå mycket, kanske städa sovrummet, det enda rum vi inte städade igår.

Imorgon blir det, förutom jobb, en sista julafton med Carro som kommer från Thai :))


Lilla julafton

Hade en mysig julafton igår först med familjen, mormor, morfar och morbror. Såg Kalle, åt gott och fick en hel massa klappar. Lite senare kom Jörgen förbi, tittade in och sa hej och sen for vi till hans faster och var med halva hans släkt till sent på kvällen. Supermysigt var det hela dagen. Det bästa var nog att få komma hem till lägenheten och få fortsätta vara med älsklingen :)

Nu har vi nyss gjort oss i ordning och ska snart åka förbi hos mamma och pappa en liten sväng och sen hämta upp Joakim för att fira lilla julafton med Jörgens mamma och andra halvan av släkten. Blir nog supermysigt det med :)

Tack alla som har gjort min jul så bra, nu fattas bara Carro också. Kom hem är du snäll ♥

Dan före doppardan

Vaknade halv 7 inte ett dugg utvilad, har sovit dåligt och vet inte varför, har inte kunnat slappna av. Tror att det kan bero på jobbet, jag har en förmåga att hänga upp mig på saker under natten som jag gör mycket dagen eller dagarna innan. Det är inte medvetet. Idag skulle jag behöva en p-nap men så blir det inte. Fick bara jobba 40 minuter på morgonen, sen åkte jag till mamma och pappa, fick lunch där, var och handlade och nu ska jag börja jobba om en timme igen. Har gjort efterrätt till middagen ikväll, det blev chokladmousse. Till middag blir det nudlar och kycklingwok med kokosmjölk och röd currypasta, blir nog mums! Sen är det ju uppesittarkväll ikväll och för att jag och min pensionär till sambo ska orka hålla oss vakna har vi ostbågar, ost och kex och julgodis :) Som de två pensionärer vi är ska vi nog även spela bingolotto, det är ju trots allt julafton imorgon och det är lite av en tradition.

Ha världens bästa jul allihop :) kram ♥

Hard work work

Är hemma på långlunch just nu. Började jobba klockan 8 imorse och ska börja om halv 3 igen. Funderar på att ta en p-nap för att orka med, efter jobbet ska jag direkt hem och göra middag och sen iväg på träning. Imorgon ska jag också jobba från 8 och sen igen halv 3, så jag vet inte när jag ska hinna städa, fixa det sista med julklapparna och allt sådant som kan vara bra att göra innan lördag. Det får väl bli imorgon kväll kanske. Känns grymt bra att få jobba iaf! Cash is king ;)

Julafton kommer spenderas hos mormor och morfar, juldagen hos Eva med Jörgens familj och halva släkt och annandag jul hos mamma och pappa, blir nog kanon! :)

Måste ju slänga in en gammal julbild så här två dagar före jul!


Knäck!

Godmorgon! Jag fortsätter även idag med min morgonrutin i soffan. Idag står jobb på schemat, fast inte förrän halv 3 så antingen tar jag tiden innan till att plugga eller att koka knäck och fixa de sista klapparna (det lär bli det sista). Sen ikväll blir det stressigt, jobbar till ca halv 5 och ska vara på arenan kvart över 5 så ikväll blir det att äta middag kl 8. Jörgen gör ju det varje dag eftersom han tränar så tidigt men vet inte hur han klarar det.. Jag får se hur det går, vi fick i alla fall med oss palt hem igår från mormor och morfar så det går fort att steka :))

Ps, älskar att bo tillsammans med världens bästa sambo :)


Life is soo good

Godmorgon! Jag har fått en lite morgonrutin som består av repriser av lyxfällan :o Jag behöver en lugn start på morgonen nu när jag inte verkligen måste upp och göra något speciellt. Så även idag sitter jag i morgonrock och ser tv. Jag fick en ide att koka knäck idag men har inte det man behöver ha i så det får kanske bli imorgon så kan vi handla ikväll. Igår blev det jobb i två timmar ungefär, bättre än ingenting! Idag ska jag också jobba halv 3 och jag gissar att det blir ungefär till halv 5-5. Sen klockan 6 ska vi och äta palt hos mormor och morfar, mums! :)

Idag borde jag ta tag i lite plugg också och göra bort det, men det känns så jobbigt nu när jag fått jullov :b

Ps, jag älskar mitt liv, min familj, min pojkvän (som jag räknar in i familjen) och mina vänner, allt är så bra :D


Lyxfällan

Godmorgon! Ligger i soffan i morgonrock och ser en repris av lyxfällan, bara för att jag kan. Ställde klockan på halv 9 idag och har just nu ingen aning om varför. Jag är ju ledig?! Snart ska jag klä på mig och sedan ta en långpromenad till dollarstore och handla lite. Matchen igår slutade till slut i vinst efter många om och men, är väldigt less just nu men.. Känner mig inte alltför tagg på träning ikväll.

Det är så hemskt att det ska behöva gå så långt, en så ung människa som inte får hjälp.

Match

Godmorgon! Igår var vi och hälsade på Jörgens farmor och farfar, hans pappa och sedan min mamma och pappa där vi åt middag. Med oss hem fick vi, förutom oboy och krydda, en lite kille som ville sova över hos oss. Kvart i 7 imorse var han pigg och kom in i sovrummet och tyckte att vi också skulle vakna. Sebbe och Jörgen sitter nu och spelar x-box, vilket de gjorde igår kväll också. Själv försöker jag tagga upp för match, är lite seg och känner mig inte alls taggad än men det kommer väl. Efter matchen ska jag och Jörgen fira vår halvårs dag genom att laga go-middag och mysa på.

Till veckan är jag ledig från skolan (förutom uppgifter) så jag hoppas på att få jobba så mycket som möjligt. Nu är det bara en vecka kvar till jul och tills jag får ha Jörgen hemma en hel vecka :) Det har inte hänt sedan i början av augusti!

Ha en fortsatt bra fjärde advent :)

Helg!

Godmorgon! Lördag idag och inte ett dugg inplanerat, ganska skönt :) Jo en sak har vi planerat, vi har blivit bjudna på middag hos mamma och pappa ikväll :)) Annars ska vi fixa lite här hemma, försöka hänga upp lite tavlor och hyllor och såklart göra det vi gör bäst, mysa! : )

Imorgon är det match på arenan som gäller, kl 12 mot Pajala! Imorgon firar vi även 6 månader tillsammans så då blir det gomiddag och något extra mys!

Ha en bra helg!

Tvättstuga!

Hejhopp! Idag är första dagen på mitt så kallade jullov. Det började jag med en sovmorgon till 9, lite frukost framför tv:n och sedan ner i tvättstugan. Jag gillar inte att lära mig nya maskiner, alla är så olika men det gick bra förutom att luckan fastnade och jag fick be en snäll granne om hjälp, till slut fixade vi det. Mellan att springa ner och upp från tvättstugan har jag bakat cupcakes, diskat och gjort lunch. Nu behöver jag bara gå ner en gång till om en timme för att ta upp all tvätt. Så nu tänkte jag slappa i soffan med lite Alanya musik i bakgrunden (blev lite nostalgisk och längtar tillbak).

Ikväll ska jag göra tacos och sedan får vi nog besök av mamma, pappa och sebbe som kommer och har lite fredagsmys med oss :)


Jullov!

Hej alla glada som är lite piggare än mig. Kom hem från Luleå för ett tag sedan och har nu inofficiellt jullov. Inga mer lektioner förrän 9 januari, dock två stora uppgifter men jag kallar det för jullov i alla fall :) Jag är sjukt trött och vill bara lägga mig och sova men ska och träna om en och en halv timme ungefär, så jag måste hinna få i mig lite käk innan. Imorgon ska jag tillbringa nästan hela dagen i tvättstugan om dom inte ringer från posten och jag får jobba. Sen på kvällen blir det tacos och fredagsmys med hjärtat.

Puss och kram :)

Jobb

Hejhopp! Idag har jag varit på en kort introduktion på nya jobbet och ska dit igen klockan 3 för att lära mig mera. Det är dock inte så mycket nytt att lära sig, bara att komma in i det och få upp lite tempo. Men det känns jättebra att ha det som extraknäck och få in lite mer pengar utöver studiebidraget. Nu är jag i alla fall hemma och ska värma mig lite lunch och eventuellt ta en lite p-nap, jag brukar inte göra det men för att jag ska orka med några timmar till med jobb och sen träning borde jag nog det.

Då vet ni vad jag gör idag då, inget intressant alls men.. :))

Lucia

Imorse var jag på Korpenskolan och fick mig lite julstämning i form av luciatåg. De var jätteduktiga (speciellt jennifer ;) )! Nu är jag hemma och skulle egentligen ha pluggat med Jessica men hon kunde inte, jag vill bara göra klart allt så man får lite jullov men.. Nu sitter jag och pluggar lite själv innan fina Petra kommer hit. Sen ikväll ska jag göra en supergod kycklinggryta (den blir iaf god när mamma gör den, vi får väl se hur det blir nu) och sen ska vi till morfar som fyller år :) Låter som en bra tisdag tycker jag!

Puss och kram :))

Tlöööttt

Då var det måndag igen och efter en lat och slö söndag som spenderades mestadels i soffan framför ett antal filmer borde jag ju vara pigg. Men nej då, har gäspat en miljon gånger idag och höll på att missa att hoppa av bussen på rätt ställe på grund av att jag somnade. Just nu vill jag bara lägga mig och sova men måste börja med maten nu, äta och sen åka iväg på träning. Aja, sova hinner man göra sen.

Helgen har varit bra, lite för lite tid med Jörgen men vi fick i alla fall hela söndagen :) Lagfesten i lördags var kanon, önskar bara att min ekonomi var lite bättre så jag kan göra mer saker.. Meeen, ska gå introduktion på onsdag för mitt nya extrajobb! Så snart :D

Ajja, nu ska jag gå och göra korvstroganoff! Pössss

Its friday

Godmorgon! Idag är det äntligen fredag och jag sitter och myser i soffan framför sex and the city. Jag försöker dock plugga samtidigt, vilket inte går alltför bra. Har en sista examination i en kurs som ska skickas in idag. Tog en längre sovmorgon idag, det är ju trots allt fredag :) Ikväll ska Jörgen på julbord med jobbet så jag ska till mamma och pappa och tillbringa kvällen där innan jag ska hämta älsklingen i Luleå.

Nu ska jag försöka göra klart den här uppgiften så jag kan ta det lugnt resten av dagen :)

Ha en bra fredag :)

Storsoffan klar!

Nu är soffan klar och den är suuuperfin! Jag sitter i den just nu och det ryms säkert 6 till bredvid mig :) Idag ska jag inte till skolan något, inte heller till förskolan. Jag har en hel del plugg att göra så ska hinna med lite sånt. Vid 1 ska jag promenare till lillebrors skola och hämta han och sedan promenare vidare till mamma för att göra julgodis med henne och syskonen, supermys!


Vuxen

Jag passar på att slänga in ett inlägg så här mellan middag och träning. Jag och Jörgen har alltså flyttat till lägenhet och det är awesome! Nej men det är verkligen jättebra, samtidigt är det mycket mer att göra. Det visste jag att det skulle vara innan vi flyttade men från att aldrig ha behövt tänka på att boka tvättstuga eller att ta fram och tina kött som ska lagas till middag (och glömma det som jag gjorde idag) till att behöva göra det och sååå mycket annat, är en ganska stor skillnad. Men jag trivs jättebra och igår var vi och hämtade vår nya soffa som ska monteras färdigt ikväll så snart får ni se bilder och snart ska vi våga ta hit besök :)

Jag har i alla fall varit på fältstudier i två dagar nu och jag känner bara mer och mer att jag har valt rätt utbildning, jag längtar till praktiken efter jul och tills jag får börja jobba på riktigt!

Dagens middag blev att snabb-tina havsöring som vi hämtade hos mormor och morfar igår , till det potatismås och beasås, det blev faktiskt rätt gott :) Nu ska jag börja göra mig färdig för träning.

Hejsvejs!


Inflyttad

Nu har vi nästan kommit i ordning i lägenheten. Julgardiner är uppe, julgranen är klädd, köket är klart och vi håller på med att få in allt i garderoberna. Idag har vi även varit i Storheden och handlat mat att fylla kyl och frys med. Det känns bra :)

Nu har vi nyss ätit tacos och ska sätta oss i soffan med lite lördagsmys och titta på en julfilm som går på 3:an - Elf! Imorgon är det match på arenan som gäller :D

Puss

Flyttdag!

Äntligen är det torsdag, som jag har längtat! Just nu sitter jag i Luleå på skolan och har slutat för mer än en halvtimme sedan. Jag ska vänta här i lite mer än en timme till och sen åka hem med Jörgen. När vi kommer till Boden ska vi börja flytta till lägenhet :D Kommer bli hur bra som helst!

Ajja, nu borde jag plugga ett tag innan jag ska hem =)

RSS 2.0