27 juni

Idag har Carro och Jennifer varit och hälsat på. Dom var hundvakt åt Saras lilla Wiggo så fick gosa med en söt liten vovve också :) Annars gör jag inte mycket idag, småplockar här och var. Ikväll ska jag jogga till björns och se Carros fotbollsmatch.

Igår bad jag Jörgen göra lite styrkeövningar till mig i vardagsrummet. Körde först lite vanliga övningar men sen tog han fram boxningshandskarna. Det var stört jobbigt men faktiskt ganska kul också, speciellt när jag fick använda honom som boxningskudde :b

Nä om jag skulle ta och torka ur kylen eller göra något annat roligt nu då.


26 juni

Då var midsommar förbi, hade det mysigt i björns med familj och släkt. Grillat och kubb, precis som det ska vara :)

Igår joggade jag runt svartbyträsket, ca 9 km. Först tänkte jag promenera, hann väl sisådär 5 minuter innan det började regna. Tänkte att "nä, då joggar jag istället så går det fortare". Först var det ett svalkande duggregn men som såklart övergick till spöregn en bit in på Torpgärdan. Stannade till på Erikslund hos mamma när jag nästan var färdig och där fick jag ett samtal om jobb. Ska få jobba en hel måndag på rörvikens förskola i juli :D :D Börjar den andra, dvs på måndag (tyvärr då Jörgen börjar sin semester, vilket betyder att jag kommer jobba båda hans semesterveckor). Men som tur är jobbar jag bara 8-13.30 varje dag så vi hinner med varandra ändå. Han jobbar ju nu när jag är ledig så :b Känner mig hur glad och lättad som helst, nu slipper jag gå och oroa mig varje dag ifall de ska ringa om jobb på morgonen. Det var precis så här jag ville ha det, få några veckors fast schema. Att det var på stället där jag gjorde min praktik, tar två minuter att gå hemifrån och är så bra tider gjorde ju inte saken sämre! Överlycklig tjej :))

Nu ska jag snart cykla iväg till mamma och sebbe och surra med dom en stund innan jag ska och handla.

19 juni

Blev inge jobb idag heller så har passat på att tvätta. Ska snart ner och ta upp sista tvätten. Sen tänkte jag ta mig en långpromenad och få mig lite luft. Annars gör jag väl inte så värst mycket idag, städar lite smått och längtar efter Jörgen. Imorgon blir det antingen jobb eller så åker jag till Luleå med Jennifer och shoppar (kanske bara blir fönstershopping för min del). Ska även hämta ut min ena tenta som jag fick veta att jag klarade idag :D En kurs som man kan lägga bakom sig, nu är det bara en kvar att få reda på, sen har jag officiellt klarat ett helt år utan omtentor eller liknande :))


18 juni

Förra veckan blev det två dagars jobb, bättre än ingenting. I lördags var vi på Cape east i Haparanda och myste på spa några timmar. Det var hur underbart som helst med massa pooler, bastus, krämer och inte minst lugnet. Att vädret var toppen gjorde ju inte allt sämre, vi passade på att ligga ute och sola i hängmattor också. Sen blev det en sväng på Ikea där vi hittade lite vi behövde och sen hem och mysa. Anledningen till att vi gjorde det var att vi har 1-års dag idag men Jörgen åkte till Stockholm igårkväll och blir där till torsdag kväll.

Idag har jag skruvat ihop en ny tvättkorg och ett bord från Ikea, varit på erikslund och tränat, handlat och nu har jag sebbe här som jag ska bjuda på middag och sen följa han på hans fotbollsträning.

Peace out.

12 juni

Hejhopp! Är lite dålig på att uppdatera här eftersom jag fortfarande inte har fixat så jag kan göra det via telefonen. Men vad händer då?
Har varit på Sebbes första skolavslutning, har sett Jennifer gå ut 9:an, har varit på farmen, har firat Jennie som fyllt 21 och jag håller på att bli förkyld. Det är väl typ det i stora drag. Måndag och tisdag har gått det här veckan utan jobb :/ Får hoppas på resten av veckan istället.

Idag ska jag fixa lite här hemma, promenera till mamma och pappa och hjälpa dom med att klippa gräset och kanske underhålla en rastlös lillebror, träna på ett eller annat sätt och säkert nåt mer.

Btw så har vi nu bokat in vår 1 års dag som vi ska fira på lördag på cape east ;)) Kommer bli hur mysigt som helst (ska dra med han till Ikea också, måste bara komma på en bra deal).

8 juni

Studenten för många idag, hoppas humöret är på topp trots det tråkiga vädret. Kan ju säga att för min egen del är nog studenten den bästa dagen i mitt liv hittills och jag hoppas att det blir så för många idag också. Idag har jag varit på korpen och sett Jennifer sluta 9:an, när blev hon så stod egentligen? Gymnasiet nästa. Har sen varit och fikat hos mamma och pappa och nu väntar jag på att Jörgen ska komma hem så vi får äta lite go-middag. Ikväll blir det en lugn och skön kväll i soffan med hjärtat, låter studenterna fira ikväll. Själv laddar jag upp inför morgondagen då vi ska på Farmen och röja ;) Känner att det kommer bli en kul kväll :)

Säger GRATTIS till alla studenter, ha en asbra kväll nu :D

3 juni

Så var den allra sista uppgiften inlämnad för detta läsår. Nu väntar tre månaders sommarlov!

Igår var vi och kikade på alla fina balpar som trotsade det hemska vädret. Spöregn och hagel, det har det varit nästan varje år. Vi klarade oss väl lindrigt undan förra året med blåst och lite regn.

Idag blir det en lugn söndag, ska vika lite tvätt och ta en promenad, något annat har vi inte planerat in.

Kram!

RSS 2.0