27 januari

Här var det dött! Har väl egentligen inte så mycket att säga så jag kan punkta upp det för er.
 
  • Skolan flyter på som vanligt, har haft en tenta som jag var helt säker på skulle gå åt h-vete men som verkar ha gått rätt bra.
  • Har jobbat lite igen efter ett ganska långt juluppehåll, känns bra!
  • Det är ljusare på dagarna vilket är såå jäkla skönt!
  • Innebandyn rullar på, skönt att röra på sig igen.
  • Har testat att göra rosor av sockerpasta och blivit ännu mer intresserad av att baka.
  • Har bestämt att jag ska prova minst en ny maträtt i veckan att laga. Jag har en tendens att laga sådant jag kan och som jag vet att både jag och Jörgen gillar.
  • Ska också bli bättre på att hålla ordning här hemma och inte skylla på tidsbrist till mig själv.

Det var väl det jag kom på nu. Idag ska jag plugga lite, städa lite och ha möte med innebandyn.

Så här blev några av blommorna jag pysslade med igår.

 

10 januari

Nu har första skol- och jobbveckan satt igång och jag har haft tre dagar fältstudier samtidigt som jag har en rapport att skriva samt plugga till en tenta. Har dessutom börjat om med innebandyn så det har varit fullt upp. Imorgon har jag en hel dag hemma som endast ska bestå av plugg och innebandy. Annars händer det inte så mycket speciellt, jag är lite piggare än innan jul även om jag har mer att göra nu. Tror att ljuset hjälper till ganska mycket, även om det inte är mycket så är dagarna ljusa lite längre :))
 
 

3 januari

Det var ett tag sedan jag var här men har haft fullt upp samtidigt som jag inte gjort något alls egentligen. Både jul och nyår har varit och det har varit toppen! Har fått fira jul med båda mina familjer, haft min älskling hemma i snart två veckor och firat in det nya året med fina vänner. Jag har pluggat alldeles för lite och har lite smått tenta-ångest.
 
Om jag kanske ska summera 2012 med några rader då. Jag har nu gått 1 och ett halvt år på universitetet och har aldrig varit mer säker på att jag har gjort rätt val, jag har jobbat mer än någonsin med det jag älskar och bara mött positiv respons inför mitt framtida yrke. Jag och Jörgen har bott tillsammans i 1 år. Jag har tagit en paus med mitt eget innebandyspelande och varit tränare för ett gäng 10-åringar istället men planerar att återuppta med spelande nu efter nyår. Utöver det kan jag säga att jag har varit och är lycklig med min älskling, min familj och mina vänner!

RSS 2.0