Hösten är här

När jag gick hem från älsklingen nu på förmiddagen slog det mig för första gången att det faktiskt är höst nu. Trots att det är fint väder och ganska varmt så har luften en speciell doft och känsla som bara kan betyda höst. Jag tycker att hösten är mysig. Visst, det blir mörkt och kallt men tänk vad mysigt, nu får man ju tända ljus, krypa upp under en filt framför brasan och bara mysa! Sen kommer ju dessutom julen, vilken är min favorit på hela året :)

Jag har ju som sagt börjat på universitetet och det är väl helt okej. Det är lite svårt att säga än eftersom vi inte har delats in i grupperna än och inte börjat med själva skolan men än så länge är det bra.

Idag är jag ledig så ska passa på att fixa med lite småsaker :))

Pöss!



my baby

Rutiner

Sebbe hos mormor och morfar, mamma och pappa i stugan och fixar, jennifer har invarderat huset med kompisar som sjunger singstar och jag väntar bara på att träningen ska börja. Drygt en och en halv timme kvar till träningen börjar och jag har ingenting att göra, dessutom somnade jag nyss och är därför seg i hela kroppen. Meeen när träningen är slut får jag åka till min älskling och mysa :)

Nu börjar rutinerna och vardagen komma ifatt mig lite grann. Jörgen började jobba idag så han steg upp klockan 7 och jag har inte fått träffa han på hela dagen. Jag har blivit lite bortskämd när jag har kunnat vara med han hela sommaren, i princip varje dag. Men på onsdag börjar jag min utbildning till förskollärare vilket känns jättebra och spännande. Lite nervöst också såklart, jag blir ju nervös för allt så : )

Hittade en gammal bild på mig och Jessie :)

Regn hos mig

Segt, grått och regnigt väder idag, det leder till en seg och slö dag. Har spelat kort med hjärtat, städat lite och ska träna om två och en halv timme. Typiskt att ha träning kl 21 en dag som denna när jag är så trött. Meeen då får jag fara till Jörgen efter träningen så dagen kommer sluta lika bra som den har börjat. Älskar att vakna upp brevid min älskling : )

Om en vecka börjar Jörgen jobba, om 9 dagar börjar jag skolan och världens bästa sommar tar slut. Men som Jörgen sa; då börjar världens bästa höst och sen kommer världens bästa vinter :) Det blir spännande att se hur vi klarar av vardagen med lite rutiner nu till hösten. Och hur vi klarar av att inte kunna vara med varandra 24-7 ungefär ; )


Home for the moment

Hej i värmen!

Jag har haft en bra vecka i Göteborg och Ullared och ännu bättre 5-6 dagar hemma med hjärtat. Jag har ännu inte sovit hemma sen innan jag for, vilket snart är två veckor sen, men jag klagar inte ;) Så länge jag får vara med Jörgen kan jag sova var som helst. Idag har jag varit och spelat bowling med Sebbe och Jörgen och vem tror ni vann om inte jag ; ) Snart ska jag fara och spela innebandy och sen till älsklingen. Helgen verkar bli bra med Luleåkalaset med några bra tjejer i alla fall :)

Lite allmän uppdatering bara om vad jag sysslar med :)


RSS 2.0