8 mars

Fredag idag och en vecka med lite jobb och ganska mycket plugg är snart slut. Idag är jag hemma och pluggar och ska snart äta lite lunch och sen promenera till apoteket en sväng. Jag har nyss skickat in den feta jobbiga rapporten och det känns sååå skönt! Nu kan jag fokusera på matte-kursen fullt ut. 
 
Senare ska jag promenera till arenan för att ha två träningar och till sist fredagsmys med min älskling :)
 
Imorgon väntar en dag i Luleå då vi ska kika på lite hallmöbler, jag ska spela match, vi ska gå ut och käka och till sist se Jennifer och Sebbe spela badminton. Söndag kommer troligtvis bestå av skoter! :))
 
Trevlig helg alla fina :))

1 mars

Då var både januari och februari förbi och vi är inne på mars som för mig betyder vår. Den här veckan har det dessutom varit plusgrader och sol, vilket har hjälpt humöret en del. Det som fick upp mitt humör extra mycket var Ikea-turen med mina älskade systrar igår. Vi bara strosade runt på Ikea och hittade en massa fina smågrejer, fikade, köpte godis och kikade på skor. Plus att jag och Carro fick oss världens skratt på vägen hem! You had to be there!
 
Idag har jag pluggat, tvättat matchtröjor, promenerat till mormor med Carro, fått umgås lite extra med Jörgen som kom hem tidigare från jobbet, varit en sväng på dollarstore och nu sitter jag i soffan med Jörgen och Filip och ska se gladiatorerna och käka godis.Imorgon väntar en ledig lördag tillsammans med hjärtat och om vädret är med oss ska vi äntligen ta ut skotern! Annars får vi hitta på något annat roligt :)
 
 

RSS 2.0