Edge of glory

Nu har tre dagar gått och jag måste bara klara en dag till så kommer min älskling hem till mig :) Tyvärr får jag bara vara med han en kväll och en dag innan jag åker ;/ Meeeen det kommer bli mysigt iaf : ) Längtar efter han så mycket!

Just nu sitter jag i sängen och har nyss ätit lite kvällsfika efter träningen. Guuud så varmt det var inne på arenan. Det var som att komma in i en bastu och sen träna där i en och en halv timme.


1 månad

Han har bara varit borta en dag och jag saknar honom redan.. Det kommer bli tufft att klara tre dagar till. Meeen sen får jag mysa i två dagar innan jag far bort. Jag försöker hålla mig sysselsatt iaf. Idag har jag tvättat, varit med mamma på Dollarstore, läst nästan en hel bok, cyklat till och från björns och hälsat på mormor och morfar och lite sånt. Imorgon ska jag en sväng på stan och sen börja plocka fram lite kläder som ska med på semestern.

Nu ska jag se Vänner och krama om min Nalle Puh som jag har fått av hjärtat!

Lite bilder från min och Jörgens dag i selets bruk








Somebody to love

Nu har jag sagt hejdå till min älskling som åker till fjällen i fyra dagar.. När han kommer hem får jag träffa han två kvällar och sen far jag ner till Göteborg och Ullared i en hel vecka. Detta sätter verkligen allt på prov, jag tycker ju att det är jobbigt att vara utan han en kväll. Så jag får se hur jag klarar mig nu. Dom här fyra dagarna medans han är borta har jag iaf lite jag ska göra; bland annat packa och fixa till semestern och även möblera om rummet.

Just nu sitter jag och Jennifer i soffan uppe i tv-rummet med varsin data i knäet, en godisskål mellan oss och en film framför oss. Soffpotatisar eller vad? Jag ska iaf springa ikväll så ; )


Uppdatering

Då var det fredag igen (tydligen (?) jag blir helt dagvild nu när jag är ledig) och älsklingen är och fiskar, mamma och syster är på bio och jag får umgås med pappa och bror ikväll. Jag har nyss haft två mysiga dagar med Jörgen i syrrans lägenhet medans hon har varit borta. På måndag firar vi en månad men då åker han till fjällen :/ så vi ska "fira" imorgon genom att ha en hel mys-dag med picknick på dagen och middag ute på kvällen :)

Nästa lördag ska vi nog åka på en veckas semester med husbilen, rutten är inte helt bestämd än och därför har inte jag bestämt mig helt om jag ska följa, men jag tror väl det. Kan bli skönt att åka iväg ett tag, trots att jag minst av allt vill åka ifrån hjärtat.

Jag har förresten kommit in på universitet och börjar den 17 aug :D Tror det kommer bli jättekul nu när jag får läsa det jag vill läsa och sånt som jag tycker om!


Love








RSS 2.0