Pagla

Kanonväder även idag! Idag har vi varit i Pagla och myst på i solen och åkt pulka. Med ett löppass i benen från igår är jag riktigt mör efter att ha gått uppför backen ett antal gånger. Nu håller jag på med lite plugg men insåg att word har försvunnit från min dator så det går inte så bra. Ska be pappa om hjälp : )

Ikväll ska vi till Laban med laget och kolla matchen som visas på tv. Idag är det damer, tror det var IKSU-Pixbo. Blir nog bra!

Annars är hela veckan uppbokad, imorgon ska vi nog till Haparanda och gå på IKEA och förhoppningsvis Skopunkten och på onsdag ska jag till Leos Lekland med Sebben :D På torsdag har vi en överraskning för Sebbe också :))

En bild från Leos Lekland för något år sedan

Värme

Underbart väder! Har varit ute på en långpromenad med mamma och jennifer på förmiddagen, jätte skönt! Blev grymt sugen på att springa, får ta det till veckan om vädret håller i sig.

Nu är sportlovet i full gång och jag känner hur mycket det är jag måste hinna med! Har några saker inplanerade i alla fall, sen får vi se vad som händer :)

Ikväll far jag till Carro och myser!

Luleå

Fredagkväll och lov :) Kan inte bli mycket bättre, synd bara att jag inte hade så mycket att göra ikväll, fast det var ganska skönt ändå att bara ta det lugnt efter dagen.
Jag och Carro skulle då till Storheden och handla. Vi var klara för dagen vid 2 då jag inser att jag har tappat nyckeln inne i bilen och låst från insidan.. Så där står vi med tre matkassar och en låst bil utan nyckel. Vi ringer pappa och frågar vart han är (och ber till Gud att han är i Luleå) för vi vet att han har extra nyckeln på sig. Det visar sig att han är utanför Kalix och sisådär 2 och en halv timme bort.
Så en snabb tur i Luleå blev en riktig heldag!


Norrbotten

Hejhopp i kylan! 35 minus när jag pallrade mig iväg till bussen (enda dagen jag börjar 8.20 idag och så ska det såklart vara som kallast), fick åka en specbuss på grund av kylan och den lilla biten från bussen till skolan var nästan outhärdlig. Men bor man i Norrbotten så gör man.

Slutar halv 2 idag, då tänkte jag gå på stan och lämna mitt cv överallt och ingenstans, bussen går ändå inte hem förrän halv 3 så jag måste fördriva tiden med nånting. Sen ska nog jag och jennifer fixa med bilderna som vi tog i söndags till tidningen. Och ännu senare blir det träning, är tyvärr sen träning idag.. Kändes jobbigt!

johannashalsoblogg.se
LÄS! Snart blir den även fin :)) 


Sol

Minus 31 visade termometern när jag vaknade halv 9 imorse. Då kändes det inte så lockande att gå ut och jobba en timme. Men ska man på studentresa så ska man. Minus 25 visade termometern när jag skulle gå till bussen halv 12. Kommer till skolan och ska ha engelska. Klarar det i ca 40 minuter innan jag håller på att dö av världens ondaste mensvärk. Ringde mamma och hon kom och hämtade mig. Utan kraft i varken ben eller huvud gick jag och la mig och sov i typ två timmar. Vaknade vid halv tre, mådde mycket bättre och då visade termometern (bara) 15 minus. Värsta sommarvärmen ju!

Eftersom vi är utan fungerande vatten sen igår eftermiddag åker vi till mormor och morfar och äter middag snart.
Kom på mig själv när jag stod och väntade på bussen att jag vände huvudet mot solen och bara njöt. Solen har faktiskt börjat värma och det är helt underbart! Det betyder att våren är runt knuten och sommaren snart kommer :))


Jennifer 15!

Idag säger vi grattis till världens bästa och sötaste lillasyster!
Lilla Jennifer som alltid varit minst (till Sebastian kom) fyller idag hela 15 år.
Var tog tiden vägen? Var hon inte nyss den lilla tjej som ville leka med dockor hela dagarna?
Nu är hon stor och hon är en av mina bästa vänner.
Hon som jag kan berätta allt för och som jag tror berättar det mesta för mig.
Hon som alltid vet vad jag tänker.
Hon som jag kan gå lös med och ligga och skratta med i timmar.
Hon som alltid vet från vilken film jag citerar någon och som alltid skrattar med mig.
Hon som alltid upprepar det som någon annan har sagt 10 sekunder före utan att hon vet om det.
Hon som kan kittla sig själv och ha jätte roligt åt det.

Min bästa lillasyster som alltid kommer att vara den bästa! Jag älskar dig Jennifer ♥
www.jenniferfant.blogg.se








hälsoblogg

Hejhopp då var helgen förbi igen. Men det gör inget, nu är det bara en vecka kvar i skolan så är det lov sen. Idag har varit en typsik söndag, slöande och pluggande. Precis som det ska vara. Idag har vi äntligen gjort vår fotografering till tidningen, tror att det blev riktigt bra faktiskt. Nu ska vi bara redigera lite och sen sätta ihop bilderna med texten.

Jag har också fått världens bästa förslag av mamma idag; att starta en hälsoblogg. Jag fastnade direkt för idén och tog tag i det direkt. Så nu kan ni läsa på www.johannashälsoblogg.blogg.se om häsla och må bra tips. Den är inte riktigt in action just nu, ska fixa lite men snart så :))



puss

jag vill, jag ska

Jag vill vara helt frisk. Jag vill träna. Jag vill veta vad jag ska göra av mitt liv. Jag vill ha någon att mysa med. Jag vill ha något att göra ikväll. Jag vill orka göra något ikväll. Jag vill ha svar från olika universitet. Jag vill ha ett jobb. Jag vill att alla mina drömmar ska slå in : )))

Tänk va, om jag kunde få allt det där? Några av sakerna kommer nog att hända, vet bara inte när.
Jag ska drömma mig bort i olika peppningsböcker som berättar vilken fantastisk person jag är.
Jag ska titta på mina morgonpeppningskort och verkligen ta in budskapet som står på dem.
Jag ska läsa böcker om mindfulness och försöka bli nöjd med mig själv.
Jag ska gå ner och mysa med min underbara familj nu (:


förkylning

Sådärja, då har förkylningen brutit ut. Det var ju bara en tidsfråga i och för sig men jag hade hoppats på att den skulle hålla sig bort i några dagar till. Ser ut som att jag kommer att missa matchen mot Notviken på lördag, är inte helt säker än för jag har inge feber eller så. Har varit hemma idag från skolan och ska lägga mig nu så jag kanske orkar gå imorgon.

Är jag kry imorgon ska jag även ha en myskväll med Elli : ))


confusion

Efter en nk lektion som man nästan mådde illa av och en filosofi lektion som man ville somna under är skoldagen slut. Sitter och kollar runt på LTU, Umeås universitet och en massa andra sidor. Är splittrad och osäker just nu. Snart ska jag fara in till stan och försöka hitta något till Jennifer som fyller 15 på måndag.

Det blev ingen fotografering idag heller, vi verkar aldrig kunna få till det. Blir nog till helgen :)

Ikväll är det tydligen sen träning, slutar 10-halv 11 men det spelar inte så stor roll nu när jag har sovmorgon till 12 nästan varje dag. Kanske blir lite jobb imorgon också på förmiddagen.

chillar på hotellrummet i umeå


utbildningsmässa

Då var alla hjärtans dag över för i år, det var inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara. Tillbringade kvällen med elli. Åt popcorn och såg film, vilket slutade med att elli somnade i soffan före halv 8 och jag låg i sängen framför facebook. Men nog hade vi mysigt ändå (:

Idag har vi varit i Piteå på en utbildningsmässa. Mässan sög och det tog ca 10 minuter att gå igenom allting. Så vi åkte och hälsade på nattis syster och hennes lilla ettåring : )
Hann ändå få en massa tankar och frågetecken i huvudet av mässan. Vet inte alls hur det ser ut till hösten, men har fått upp ögonen för lite annat också. Berättar mer sen när jag vet hur det blir.

Nu sitter jag och skriver lite på en av de många texter som vi ska lämna in i svenska c, håller även på att skriva på mitt cv. Men nu ska jag byta om och sen fara och träna :))


hemma igen

Har lyckas hålla mig frisk hela helgen! Blev semifinal för oss men där föll vi på målsnöret, förlust med 7-6 mot Iksu. Men vi gjorde en bra match, låg under med 6-2 innan sista perioden så med tanke på vad det blev är vi nöjda. En rolig helg med bra innebandy och härligt sällskap. Plus en traumatisk upplevelse som innebar att sitta fast i en hiss i 1 h och en kvart och sedan falla rakt ner ca 3 meter med en duns som stopp.. Inte kul!

Idag är det alla hjärtans dag men det skiter jag i! Jag och Elli ska se film och fika :)
Imorgon bär det av till Piteå för någon slags mässa med skolan.

Pöss

i hissen


frisk som en nötkärna

Sådär, det ser ut som att Gud är på min sida den här gången och tänker låta mig vara frisk i helgen. Med en mamma, en lillebror och en lillasyster med förkylningar och feber och en mormor med magsjuka har jag kämpat för fullt för att hålla mig frisk. Jag har intalat mig i en vecka nu att jag är frisk och det fungerar faktiskt. Det är som attraktionslagen, som "the secret". Om ni inte har läst den än så gör det. Man lär sig hur man ska tänka för att lyckas och den är grymt bra på det sättet.

Så imorgon bär det av till Umeå för att spela regionsfinal i junior sm! Är taggad och nervös, precis som det ska vara alltså.

puss

Världens bästa

Här går det segt. Livet rullar på som vanligt. Jobbar lite, skola, plugga och tränar. Något annat händer inte just nu. Jo, en väldigt speciell sak är att världens bästa lillebror fyller 6 år imorgon. Kan inte fatta det riktigt, min lilla lillebror har levt i 6 hela år. Det känns som att det var nyss som mamma berättade att jag skulle få en lillebror, det känns som att det var nyss som han var en söt liten två åring som man försökte lära säga några ord, det känns som att det var nyss vi var på europaresa då den lille mannen bara var 3 och ett halvt. Nu börjar han skolan till hösten och blir stor.. Lite sorgligt när det på samma gång är helt fantastiskt! Är glad att jag får följa hans uppväxt och utveckling, han kommer bli en bra människa! (det är han redan i och för sig)

Världens absolut bästa och sötaste Sebastian! ♥








Nyktert partajande

Hejhopp :)

Gårdagskvällen var deprimerande och tråkig. Haha, satt ensam i mitt rum och kollade på lets dance.. Inge godis, inte mitt favoritprogram och helt ensam. Men så är det om man inte orkar ta tag i något. Ikväll blir desto bättre! Vägrar sitta hemma ikväll igen så jag bjöd (nästan) in mig själv hos Rubban för nyktert partajande :D

Imorgon är det match i Luleå som gäller! Börjar tagga redan nu :)


överlycklig!

Hej jag heter Johanna Fant och jag är överlycklig för jag ska till Umeå nästa helg och spela junior sm :D
Är sjukt taggad och det kommer bli svinkul! Vet att det är asbra lag vi möter men det är ju det som är träning, visst? Kommer bli grymt!

Är även glad för att det är helg :D Tyvärr har jag nästan inget inplanerat förutom match på söndag. Ellibelli är sjuk så jag har inget att göra :( Nej men nog vet jag jag kommer på något!


Lucky me

Idag skulle jag ha haft tre lektioner (nästan längsta dagen på hela veckan) men slutade vid 11 istället. Ibland (snarare alltid i mitt fall) har man tur. Har lämnat in den femsidiga etikuppsatsen och har spelat upp vår pjäs med framgång! Att vi har sådan dold skådelspelartalang på samhällsprogrammet, det kunde man inte tro.

Nu när jag slutat så tidigt kan jag passa på att städa rummet och kanske jobba lite med projektarbetet. Senare ikväll blir det träning :)


RSS 2.0