myspys

Helgen blev som jag trodde- awesome! Skit kul kväll i lördags med brudarna och sedan en lyckad utgång :) Mindre rolig match innan men den glömde jag hyfsat snabbt.

Har slitit hela dagen med en etik uppsats som ska in på onsdag, sliter fortfarande medans jag tittar på innebandy. Falun vs Storvreta visas idag. Fick se en grym straff av Eric Björk i Falun nyss, kanske man skulle träna in den? Känns lite för svår för mig men va fan, kanske går någon gång.

Till helgen blir det lugnt, match på söndag med j-sm laget :D

Nu ska jag slita vidare! Ciao ♥

grym helg :D

Efter lite grillad korv till lunch, ett engelska tal och lite vollyboll är det helg igen. Denna helg kommer bli awesome! Ikväll blir det en lugn hemmakväll med en massa gotta och lets dance med Jennifer för att tagga upp inför imorgon. Morgondagen kommer att bestå av match mot Stil kl 11, se div 1 match halv 3 och sen vidare mot Marie för fest med några härliga brudar! Är grymt taggad till allt detta :D

Nu ska jag och Jennifer byta sofföverdrag till de vita sommriga (?) och sen gå och köpa oss lite gott :)


puss!

ps, fick en skit kul nyhet igår också, vilket gör hela helgen änu bättre :D ds


awesome

Då var helgen slut och med 9 poäng av 9 möjliga är jag nöjd :) Vinst i lördags med 10-1, två vinster i söndags med 9-3 och 10-3! Alltså 29-7 i målskillnad på en helg.

Nu är veckan igång igen och jag taggar för fullt inför helgen redan :D Kommer bli awesome!

Jag har nyss jobbat lite och nu försöker jag komma på ett ämne att skriva en uppsats om i historia c, så återigen, förslag mottages gärna!

 

ge mig ge mig

Sitter återigen på skolan och kämpar med engelska talet. Har kommit en liten bit på väg, jag valde att prata om hur syskons åldersskillnader påverkar deras relation. Det hade varit tusen gånger enklare att prata om det på svenska men nu måste jag försöka att formulera mig på engelska istället. Måste få lite inspiration från något.

Det blev ingen match imorgon för mig, trodde det men får bara spela på söndag. Så ikväll ska jag följa sebbe på kör och sedan åka en sväng till carro för att fira adam lite grann. På söndag är det samling 06.45... tungt!

ge mig sommar och värme

english speech

Sitter just nu på skolan och ska börja skriva på mitt engelska tal. Problemet är bara att jag inte har någon som helst aning om vad talet ska handla om. Jag tror det fick handla om i princip vad som helst men för att få bra betyg vill jag ha ett bra ämne. Förslag tas gärna emot!

Har hunnit med att jobba en och en halv timme på förmiddagen innan skolan. När jag kommer hem ska jag nog jobba lite med tidningen, vill få den klar så fort som möjligt men oj vad mycket jobb det är. Team Boden har tagit vår träningstid ikväll så det blir nog egen träning idag.

Imorgon är min långdag, dvs från 8.20 till 16.35.. Men har man sovmorgon till 12.10 varje dag annars så kan man stå ut med den :)

puss


3 poäng!

Då var ännu en helg snart över, fort går det. Vinst igår mot Argentum, grymt! Trodde det skulle bli ganska tufft och nog blev det onödigt spännande där i slutet men med 5-4 på tavlan när det var slut fick vi 3 poäng. Jag fick göra ett straffmål och ett assist så det var extra kul :)

Idag ska jag fara och titta på div 3 match och förhoppningsvis får vi hem 3 poäng till. Sen blir det eventuellt lite träning för mig och senare bara ta det lugnt.

Fick träffa min Elli igår :D Kul att ha henne hemma igen, brun var hon också :b

(bilden är sen förut)

Hejhopp!

Några dagar in i skolan och med ett litet antal schemaändringar kan jag konstatera att jag har sovmorgon till 12.10 måndag, tisdag, torsdag och fredag. Kan man ha det bättre? Jo, hade jag fått välja hade jag valt att börja 8.20 och sluta innan lunch istället men nu är det så här och jag får göra det bästa av det. Det vill säga, jag kommer att gå upp vid 8-9 varje morgon och göra bort skolarbete och annat som jag egentligen gör efter skolan. På så vis kan jag ta det relativt lugnt efter skolan innan träningen.

Idag var en sådan dag, jag gick upp klockan 9 och jobbade med projektarbetet, hann även med en biljardmatch med lillebror (som nu ligger i 40 graders feber). När jag kom hem från skolan hade jag även lite tid och ork så jag jobbade lite mer med tidningen (projektarbetet) och nu ska jag äta innan träning 17.30.

Jennifer flätor i Spanien för två och ett halvt år sedan på vår älskade Europaresa

Puss!


split vision

Då var skolan igång igen, känns jobbigt men samtidigt bra för nu vet jag att det snart är slut. Har dock fått lite problem med mina planer att plugga i Luleå till hösten, den utbildning jag har tänkt gå läggs ner och finns inte ovanför Uppsala. Så nu är jag lite splittrad på hur det kommer att bli, vi får se.

Ikväll är det träning, var super träningssugen igår men då hade vi ingen.. Hade hoppats på att få träna med ettan men dom tog två andra.. Surt! Blir lite osäker när dom berömmer mig efter matcherna så pass mycket som dom gör osså får jag ändå inte gå upp träna.

Jaja, nu blir det mat innan träningen (: puss

Hon





Här har ni världens bästa storasyster!
Hon som man kan berätta allt för.
Hon som berättar allt för en själv, även om man inte alltid vill höra det.
Hon som alltid hjälper en om man har problem.
Hon som alltid finns där om man har det jobbigt.
Puss jag älskar dig Caroline :)

joy and happiness










RSS 2.0