31 oktober

Sista oktober idag, jag som tyckte att september bara flög förbi men det var ingenting mot vad oktober gjorde. Idag är det skola och redovisning som gäller. Börjar kl 1 så ska ta bussen 11.40, slutar egentligen 16.15 men ska kolla om det går att åka efter första lektionen så jag hinner till arenan kl 5. Jag ska och kolla in ett flicklag som jag ska hjälpa till med i vinter, ska bli kul!
 
Imorgon är det också skola och redovisning som gäller, sen bara en uppgift kvar att skriva och lämna in så är jag färdig med denna kursen sen.
 
Nu ska jag gå igenom redovisningen lite till och sen äta lite lunch innan jag går till bussen.

30 oktober

God morgon!
 
Börjar med att berätta om min härliga dag igår. Det blev inget jobb och jag pluggade det jag behövde tdigt på morgonen. Vid 10 klädde jag på mig ordentligt och promenerade iväg till björns i 15 minus grader. Där var Sebbe hos mormor och morfar, följde mormor och handlade, fick lunch och sen gick vi ner på isen och Sebbe åkte skridskor. Nämnde jag att det var hur fint som helst ute igår? Minusgrader, sol och träden gnistrade.
 
 
Bilden är tagen när jag promenerade till björns.
 
Efter vi hade varit nere på isen skulle jag promenera hem igen men blev stoppad av gammelmormor som såg mig genom fönstret så gick in till henne och fick fika :)
När jag kom hem pluggade jag lite till och sen hade jag och Jörgen myskväll med pizza och tårta.
 
Idag blir det inge jobb heller så är hemma och pluggar och ska kanske ta en promenad sen, beror på vädret. Just nu är det lite lätt snöstorm så jag tror jag väntar en stund : )
 

29 oktober

Idag är ingen vanlig dag för det är Jörgens födelsedag! 20 år fyller mitt hjärta idag. Har hunnit uppvakta han lite tidigt på morgonen med frukost på sängen och presenter, tyvärr har han åkt iväg för att jobba nu. Men ikväll ska vi gå ut och äta någonstans. Vi hade kalas igår och det var full rulle hela dagen med mycket folk i vår lilla 2:a. I lördags stod jag och bakade hela dagen så vi kunde bjuda på, kolakakor, chokladbollar, kokostosca, tre olika cupcakes och två tårtor. Något som är bra (eller egentligen dåligt) med att ha kalas är att det blir så mycket fika över. Har satt det mesta i frysen men har ändå så det räcker ett bra tag framöver ;b
 
Klockan är bara 8 och jag sitter färdigombytt och färdigfixad för att eventuellt jobba. Eftersom de inte har ringt än verkar det inte bli något idag men man vet aldrig. Jag har dessutom hunnit göra färdigt i princip hela powerpoint uppgiften, har bara en sak som bråkar med mig.. Om det inte blir jobb idag ska jag städa, diska, plugga och ta en prommis.
 
Puss och grattis på min älskling ♥
 

25 oktober

Hejhopp alla glada!
Låg i förkylning tisdag och onsdag och kände mig väl egentligen inte alls frisk idag men hade tagit på mig jobb i en etta så det var bara att heva sig dit. Tur att jag gjorde det! Det var jätteroligt och jag tror att jag blir kryare av att göra något istället för att bara ligga på soffan. Imorgon blir det jobb på samma skola, vet dock inte säkert i vilken klass. Jag gissar på att jag ska vara resurs i någon klass och inte "riktig" lärare som jag var idag.
 
Jobbar 8-14 imorgon och efter det ska jag och handla en hel massa bakgrejer, hem och börja baka lite inför söndag samt städa läggan. Hela lördag ska jag ägna åt att baka och städa för på söndag blir det fullt hus, kalas för Jörgen väntar!
 
Nu ska jag strax börja med middagen och sen ta det lugnt i soffan för att piggna till lite extra till helgen :)

22 oktober

Då var det måndag igen, alldeles för snabbt. Jörgen kom hem i fredagskväll så jag har myst med han hela helgen :) 
 
Just nu sitter jag på bussen hem från luleå, har jobbat med grupparbete och vi har varit väldigt effeltiva! Blev till och med klara i god tid. Nu när jag kommer hem tror jag att jag ska börja med en annan uppgift och sen köra lite pilates. Annars i veckan blir det jobb, skola, plugg, städning, handling och bakning inför jörgens födelsedag :) 
 
Ha en fortsatt bra måndag :))

17 oktober

idag blev det varken jobb eller skola vilket känns ganska skönt. nu hinner jag plugga, tvätta och städa. när jag har tvättat färdigt ska jag ta en promenad i halkan in till stan för att lämna tillbaka några böcker på biblioteket och sen promenera vidare till mamma och pappa och äta middag där och sen åka med pappa till arenan och kika på match. 
 
jörgen är som sagt i budapest i veckan och det är sjukt hur mycket man kan sakna någon. även om han är borta ganska mycket med jämna mellanrum så blir det inte bättre. jag hatar att vakna på morgonen utan honom vid min sida, jag hatar att gå och lägga mig utan att han är hemma, jag hatar att komma hem på kvällen när ingen är hemma och väntar på mig. kom hem nu älskling! 

15 oktober

Nu har min älskling åkt iväg till Ungern och är borta hela veckan :,( Usch vad jag inte gillar att vara hemma ensam. Har i alla fall jobbat idag mellan 8.30 och 15.30 så det fördriver ju tiden ganska bra. Men nu, kväll och ingenting att göra. Då är det inte kul att vara själv. Sitter och ser repris från hela sverige bakar nu och blir sjukt sugen på kakor!
 
Imorgon är det skola som gäller hela dagen, sen ska jag och handla på storheden innan jag åker hem och kanske myser med mina tjejer på kvällen.

11 oktober

Den senaste veckan har jag blandat med skola, egenträning, undvikit magsjuka, plugg och idag med jobb. Fick jobb i en förskoleklass idag, ensam lärare med 17 barn. Dessa barn är alltså 6 år och har precis börjat skolan. Det var en väldigt intensiv klass så huvudet är helt slut, även rösten. Annars var det en kul grej att prova, att få bestämma helt och även pröva lite egna grejer. Provade faktiskt en sångstund som vi har haft som examinationsuppgift precis nyss, det blev en succé! Annars har jag sålt två böcker idag och nu sitter jag och pluggar innan älsklingen kommer hem. Då ska jag laga lite middag och sen åka till erikslund och hälsa på samt handla.
 
Puss!

5 oktober

Och så var det fredag igen! Det bästa med fredagar är att jag vet att jag får spendera två hela dagar med Jörgen (oftast i alla fall). På veckorna träffas man inte så super mycket, visst vi bor tillsammans men eftersom han jobbar 8-17 i luleå varje dag och mina tider varierar från dag till dag, varvat med träningar och allt vad det är blir det mest sent på kvällarna man hinner umgås. Därför älskar jag helgerna :)
 
Idag har jag pluggat, har gjort en gruppuppgift med mina två gruppmedlemmar här hemma hos mig, det gick mycket fortare än vi trodde så det var skönt. Sen har jag promenerat upp till stan och lämnat en bok på biblioteket samt handlat på coop. Nu sitter jag i soffan och skriver på min fältstudieinlämning. Det går framåt. Dock funderar jag på att bara skriva lite till och sen ta helg ;)
 
I helgen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, sebbe kommer och sover här imorgonkväll så då ska vi väl hitta på nåt skojsigt med han men annars har vi inte planerat in något.
 
Trevlig helg på er :))

4 oktober

I veckan har jag jobbat två dagar, varit på fältstudier en dag och nu väntar två dagar fulla med plugg. Igår var jag på fältstudier på Fagernäs, fotade höstbilder till min film, pluggade, åt middag hos mamma och pappa, var hos Lisa och hann surra med tjejerna och träffa söt-kissen en liten stund och sen var jag och pappa på arenan och kollade innebandy. Hade fullt upp kan man säga.
 
Idag har jag tänt en massa ljus och är faktiskt ganska effektiv med mitt pluggande. Har gjort klart nästan hela filmen som ska redovisas på måndag och nu håller jag på att skriva ihop arbetet från fältstudierna.
 
Det är ju kanelbullensdag idag och jag hade tänkt baka men regnet öser ner ute och jag har inte jäst hemma. Så om någon vänlig själ vill komma med lite bullar till mig skulle jag inte bli ledsen ;))

RSS 2.0