18 december

Precis när jag skrev rubiken kom jag på att jag och Jörgen har varit tillsammans i ett och ett halvt år idag :b Sa det till han direkt och hans kommentar var: "Grattis för att du har stått ut med mig" haha sötnöten.
 
Idag har jag varit i Sävast och jobbat, handlat, lagat middag och nu har jag precis pluggat lite. Nu tänkte jag inte göra så mycket mer idag, bara mysa i soffan med min söta sjukling. Imorgon och resten av veckan blir det jobb i Sävast, fast på ett annat ställe. Jobbar bara mellan 10 och halv 3 alla dagar, vilket är skönt för då hinner jag plugga på eftermiddagarna.
 
Pöss!

17 december

Ny vecka, nya friska tag, visst var det så? Jag jobbade som sagt lite för mycket förra veckan och därför bestämde jag mig för att säga nej till jobb idag och komma ikapp med lite pluggande. Just nu håller jag på att skriva på min rapport och lite senare ska jag nog ta tag i instuderingsfrågorna till tentan. Känner mig lite smått stressad när det gäller skolan. Brukar man inte slappna av när man får jullov? För mig kändes det tvärsom, när jullovet kom, kom samtidigt allt plugg!
 
Men men, bara en vecka kvar till julafton och jag känner mig lugn på den fronten. Julklapparna är klara för länge sen och i helgen har jag gjort lite julgodis. I veckan ska jag baka biscotti som ska få bli julklapp till alla mormor och morfar och farmor och farfar :)
 
Peace out, nu ska jag plugga!
 

15 december

Nu är det helg! Har haft en bra jobbvecka, fyra av fem dagar har jag jobbat och en dag var jag i skolan. Nu är det slut lektioner för i år men jag har väldigt mycket att plugga hemma så nästa vecka måste jag se upp så att jag inte tar på mig för mycket jobb.
 
Lördag idag och jag har skrivit ut en massa recept på julgodis som jag funderar på om jag ska pyssla ihop idag. Vi ska och handla och hämta sebbe som ska sova hos oss ikväll. Har också tänkt baka lussebullar och bröd så jag får se hur det blir, kanske sebbe vill hjälpa mig (tvivlar på det men.. :b).
 
Annars då, har jobbat på vad jag tror är mitt favoritställe tre dagar den här veckan, det är nästan bara en vecka kvar till jul, vi har avslutning med innebandyn på onsdag, jag har börjat fundera över mitt eget spelande och jag borde verkligen plugga.
 
Nu ska jag välja bland en massa julgodisrecept och snart åka och handla :))

12 december

12/12 2012. Den sista "speciella" dag som någonsin kommer finnas. Folk förlovar sig och gifter sig idag för att det är så coolt med datumet :b Kul för dom säger jag. För mig är det en helt vanlig dag. Har varit och jobbat mellan 8 och 13 och nu pluggar jag för fullt. Skulle egentligen till arenan men kommer inte hinna med det eftersom jag fick jobba mellan 7.30 och 15.30 imorgon, det betyder att jag måste plugga hela kvällen. Jag vill ju faktiskt vara lite ledig under julen så därför försöker jag göra bort ganska mycket nu. Jag har i alla fall gjort färdigt en sak och skickat in så nu sitter jag och funderar på vilken uppgift jag ska börja med nu.
 
Idag på jobbet har vi sjungit julsånger, bakat lussebullar och träffat tomten. Nog älskar jag mitt jobb dagar som denna ;)
 
Kram!

10 december

Måndag igen och andra advent har nu varit. Jag har snart varit förkyld i två och en halv vecka, igår var vi på julkonsert i pingstkyrkan, jag har mina sista lektioner innan jul imorgon och jag ska snart promenera iväg till Björns för att jobba. Det är i korthet vad som händer och sker. Jag har en hel hög med saker jag borde göra men motivationen och energin är ganska låg. Det måste vara en kombination av en för lång förkylning och det faktum att det nästan inte ens blir ljust på dagarna. Meen jag älskar julen och allt som har med julen att göra så tro det eller ej men energin till att baka pepparkakor, koka knäck och slå in julklappar finns :b
 
Nej nu ska jag plugga lite till innan jag ska heva i mig lite lunch innan jag ska och jobba. Jag ska ha stängning på fritids idag :)
 
 
Söta lillebror sjunger :)

7 december

Veckorna flyger förbi och jag hinner knappt med. Den här veckan har jag försökt friskna till, det har gått sådär, varit i skolan, lunchat med fina Elli som jag har saknat så, jobbat i Vittjärv och nu sitter jag här kl 8 och ska se två föreläsningar via datorn. Hur skönt kändes inte det? Stiga upp precis före föreläsningen ska börja, ta på sig onepiecen och sätta sig vid datorn.
 
Sen idag ska jag också försöka hinna plugga lite annat, klä julgranen, slå in paket, promenera till mamma och pappa, handla, träning med småtjejerna och till sist glöggmys med några från klassen. Jag får väl se om jag har planerat in för mycket nu eller om jag faktiskt hinner med allt det där.
 
I helgen blir det kalas för Jörgens kusin, städning samt se Sebbes julkonsert.
 
Trevlig helg :)
 
 

RSS 2.0