det bästa som finns!

Saknar min älskling som bara har varit borta i en och en halv dag, två och en halv dag kvar nu.. tungt!

Men jag är ändå glad för att:
- Jag har fått träffa Elli för en lunch på stan idag.
- Jag fick även träffa Nattis en liten stund på stan.
- Det är FREDAG idag och jag ska bara mysa ikväll.

Min älskling är det bästa som finns!

cant live without you

Håller på att dra på mig en förkylning, lagomt till första träningsmatchen. Som tur var har vi ingen träning ikväll så jag kan vila upp mig idag och förhoppningsvis kunna träna imorgon.

Trots att jag är förkyld och min älskling åker bort på torsdag ska jag komma på tre saker som jag är glad för;
- Jag är glad för att jag får träffa min älskling om ungefär 3 timmar.
- Jag är glad för att jag har en mysig katt som myser brevid mig.
- Jag är glad för att jag inte behöver åka till Luleå och till skolan förrän på torsdag.


Glad-bok

Har inte så mycket tid just nu. Varje ledig stund behöver jag plugga och ändå hinner jag inte med allt. Annars tränar jag och hinner med att sova med min älskling varje kväll men det är väl det mesta vi hinner träffas på vardagarna. Jag mår hur som helst bra trots att det är mycket, jag tycker ju att det är roligt att plugga nu och jag längtar tills jag är färdig och får börja jobba :)

När jag var liten och gick i trean kanske, då hade vi en så kallad "glad-bok" där vi varje dag skulle skriva 3 saker som vi var glada över. Jag tänkte göra det nu också så ofta jag kan och kommer ihåg. Det gör att man uppskattar små saker mer.

- Jag är glad för att jag har världens bästa pojkvän!
- Jag är glad för att det äntligen är träning ikväll.
- Jag är glad för att jag har tagit en liten plugg-paus och har tända ljus och ser på vänner just nu :)


fullt upp

Det sker inte så mycket uppdateringar här inte. Men till mitt försvar har jag fullt upp med skolan, träningar och såklart jörgen :) I skolan går det bra, försöker komma igång med allting, hitta det rätta sättet att hänga med i alla föreläsningar, få böckerna jag har beställt och lära mig Fronter och alla olika plattformer. Jag går ungefär bara tre dagar i veckan men de andra två har jag fullt upp med att plugga. 

Idag har jag bara haft en föreläsning så jag har hunnit med att fixa lite i rummet. Jag har målat två sängbord som nu står på plats med varsin lampa på, lite ljus och min nya väckarklocka. Jag har även rensat garderoben lite och städat undan så nu är det fint :)

Fick nyss veta att vi inte har några träningar i veckan på grund av att arenan är stäng :( Så imorgon ska jag kanske ut och springa eller köra något styrkepass. Men ikväll ska jag bara ta det lugnt och se ensam mamma söker och sen mysa med hjärtat!

 

RSS 2.0