Nyårsafton

Ett år har gått, om man ska analysera det här året så kan jag säga att det är inte det bästa året jag varit med om, närmare motsatsen. För stressad, för ledsen, för missnöjd, för osäker. Dock har det hänt bra saker också, har förlorat vissa människor men då har jag fått världens bästa elli i mitt liv istället. Allt ont har något gott med sig, är det så? Aja, skönt att året är slut så man kan ladda upp för ett nytt och se till att få det liv man vill ha.

Nyårslöften? Nja, kör med samma som många säger varje år. Starta ett helt nytt liv, nyttigare, mer träning osv. Förutom det tänker jag se till att må bra nästa år, jag tänker vara glad och lycklig så mycket som möjligt. Jag vill inte ägna 2011 till att lyssna på andras gnäll och missnöje, jag vill inte dras ner i andras skit och höra andra klaga på hur jobbigt allting är hela tiden. Jag vill gå ut gymnasiet och känna mig nöjd med mig själv, känna att jag har åstadkommit det jag strävat efter.

Så, ha ett gott nytt år allesammans och fira in 2011 ordentligt :)


iskallt

Hejhopp i kylan! 30 minus är ju inte sådär jätte skönt så nu vill jag helst stanna inne resten av dagen men kom på att jag ska ju träna idag :D äntligen! (okej, tränade senast i onsdags) men det är ju ändå en hel vecka! Så nu är jag sugen på att träna men måste ändå ta det lugnt, är inte helt frisk än.

Idag har jag varit i Luleå med mamma och jennifer. Kikade lite på rean och handlade mat. Jag hade bestämt mig redan innan att jag inte skulle köpa så mycket eftersom jag har en studentresa att betala snart men jag hade ett presentkort så lite grann blev det ändå :)

Nu ska jag slå på spotify och mysa med tända ljus (:


sjukling

ååå vad jag inte älskar att vara förkyld.. men vem gör det egentligen? tungt och jobbigt är det. dock sov jag typ 13-14 timmar inatt så jag tycker att jag borde vara utvilad men känner mig inte det alls. ajja, snart ska jag äta och sen fara till elli och mysa med henne och nattis :)

ciao!

farmen

Hejhopp!

Gårdagskvällen var väl bra, farmen var lite av en besvikelse av vad jag hade förväntat mig. Men förfesten var rolig iaf :) Trots lite blåmärken på fötterna efter alla stämplingar och en jobbig förkylning mår jag bra. Dock har jag bestämt mig för att det blir en lugn nyårsafton hemma med familjen i år, känner att det blir bäst så :)

Idag har jag tagit det lugnt, spelat wii med jennifer och sebbe och ska snart göra mig iordning lite grann för middag hos mormor och morfar.

puss


God Jul

Hade en jättebra julafton igår med god mat, mycket julgodis, härligt sällskap och fina julklappar :) Tyvärr har jag drabbats av min femte förkylning sedan skolan började om i höstas.. Inte lika kul, speciellt inte när det är farmen ikväll. Men jag får ta lite nässpray och vila mig lite innan ikväll :))

Ha en fortsatt bra jul :)


Myyyyys

Ja, då var det dan före doppardan. Hur fort har det inte gått? Jag ska inte klaga, med en dålig sommar bakom mig välkomnar jag vintern och julen med öppna armar.

Idag har jag varit på lite olika ärenden, städat och fixat inför imorgon. Har en del kvar att fixa innan det blir en mysig uppesittarkväll :)

För er som inte visste det redan så älskar jag julen ♥


Officiellt jullov

Nu är det lov på riktigt! Ingen mer skola på, ja hur länge är det? Vi börjar om den 11 januari i alla fall, räkna själva. Haft en mysig och välbehövd avslutning idag med barnsång bättre än estetsång, gymnasiechefens tråkiga tal om drömmar och till sist lite smidande av planer utan större framgång.

Ikväll blir det "jul-innebandy" på träningen med medhavd ficklampa, vad nu det kan innebära. Men först ska jag kanske baka lite kolakakor och eventuellt bära ner lite julklappar under granen. Imorgon blir det mys, städning, fixa naglarna och eventuellt lite mera julbak.

Njut av julen nu :)

lite bilder från julen för två år sedan (:









Jippie

Heej alla glada :)

Tog mig ut i snöstormen idag för en ynka lektion, gick från stan och höll på att förfrysa tårna, kom till skolan och får höra att vi inte har någon lektion för att det inte är så många där! Kul, men som tur är har jag en snäll mamma som kom och hämtade mig :)

Väl hemma har jag varit ute och lekt och skottat med sebastian. Har också bakat till träningen ikväll :)

Nu är det mys i hela kroppen :D

julmys

En sten har fallit från mina axlar! Historia C redovisningen på 40 minuter är bortgjord och jag är en lektion från jullov! Jag är klar med julklapparna, de är inslagna och färdigrimmade dessutom. Jag har hämtat ut farmen biljetterna och ska snart betala första delen av studentresan! Skönt att det händer något.

Det som står på listan nu är:
- städa rummet och göra extra julfint
- mysig julavslutning i kyrkan på onsdag
- hitta ett ställe att förfesta på innan farmen
- fixa naglar och annat sånt innan julafton
- jobba med projektarbetet
- gå på banken och aktivera mitt nya kort
- ha världens bästa jul med världens bästa familj!




puss


tomas ledin

Vad gör du nu för tiden
varför hör du aldrig av dig
det var alldeles för länge sen vi sågs
Det var de första ord hon sa
när vi sprang på varandra
ute på stan tidigare idag
bor du kvar i samma tvåa?
vad jobbar du med?
hon bubblade av frågor
jag svarade
sen avbröt hon mig
med sitt underbara leende

Du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut
jag har vaknat mitt i natten av tystnaden
och önskat att du sov här brevid mig igen
en del av mitt hjärta
kommer alltid slå för dig

jag lovade att ringa
det skulle bli rätt snart
hon fick mitt nummer och min nya adress
sen rusade hon iväg
hon hade bråttom förstås
för bråttom för att hinna se
att jag följde hennes gång
med en förundrad blick
det fanns så mycket kvar att säga
men hon bara gick

Du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut
jag har suttit med vänner
på en stökig resturang
och kommit på mig själv vara någon annan stans
en del av mitt hjärta
kommer alltid slå för dig
en del av mitt hjärta
kommer alltid slå för dig

jag förstod aldrig riktigt
vad som hände den där gången
förutom att allt blev fel
det fanns så mycket kvar att ge
det fanns kärlek mellan oss
varför packade du din väska istället för att slås

Du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut 

jag har fått för mig att jag sett dig
jag har ropat ditt namn
jag har sprungit rakt fram
mot en främmande famn
en del av mitt hjärta
kommer alltid slå för dig
mmm..
en del av mitt hjärta..
kommer alltid slå för dig

all cred till tomas ledin, så sanna ord.
ord som jag inte vill ska vara sanna,
känslor som inte vill finnas..

match och helg

Nu taggar vi inför match och helg! Blev en kort fredag och snart är det match i gammelstan som gäller.
I helgen väntar lite festligheter och plugg och sedan är det två skoldagar och sen är det julavslutning :)
Det kommer bli så grymt skönt med ledighet, speciellt när jag är så fruktansvärt trött numera. Behöver få stressa ner och sova ut.

Ska passa på att slå in alla julklappar och skriva färdigt rimmen i helgen också :)

Pusss

träningssugen!

Hej alla glada!

H-korridoren, också känd som samhällskorridoren är stängd för "mordutredning" och sanering hela veckan. Så idag fick vi snabbt springa in, hålla för näsan och hämta i princip alla grejer från skåpet. Sedan gå och bära på alla grejer hela dagen (jag hade väl en si sådär åtta böcker med mig) och ha lektioner i konstiga salar. Men så kan det ju vara och så kommer det att vara i minst två dagar till.

Ikväll får jag äntligen träna! Är sjukt taggad och vill inte ta det lugnt för fem öre. Nu ska den där förkylningen inte få störa mig längre och jag tänker sätta igång och träna själv på allvar nu också.

Jag har haft torsdag i skallen hela dagen, inte bra. Det betyder att det är en dag mer kvar innan helg än jag har intalat mig. Och imorgon är det dags för det jobbiga nk b provet... vet inte hur det kommer att gå men jag hoppas på bra betyg. Dock är ju inte nk mitt favoritämne, det är faktiskt så långt ifrån det som det kan vara men ändå :)

vinnare i div 3 ifjol :D


the smile is on my lips again

Helgen var super! Fick vinna matchen med 9-1, fick sätta en straff plus ett till mål och en assist. Fick vara på krogen med nästan alla mina favorittjejer. Fick ha både en mysig söndagkväll och måndagkväll :)

Gårdagen började inte så kul men slutade på topp. Skolan brann nästan ner. Okej, där kryddade jag lite. Vår korridor brann nästan ner, fick försöka hjälpa en kompis som fick i sig för mycket rök, fick oroa mig för körkort och mobil som var i skåpet där det brann precis bakom, fick bli arg på helt puckade ambulansmän och lärare och fick prata med polisen. Ja, nog har det varit bättre!

Denna dag har inte heller börjat så bra! Vaknade med super ont i magen, ensam hemma och ingen som kunde ta hand om mig, kräktes lite och gick och la mig. Vaknade typ halv 2 och då var det mörkt igen, fortfarande ingen hemma men kände mig lite piggare oh vrålhungrig. Lagade mig äggröra och bacon, skar en apelsin i klyftor och drack äppeljuice och te :)

min favorittjej och jag


RSS 2.0